Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έπιναν τζάμπα, τα έσπαγαν, εκβίαζαν και πουλούσαν προστασία!

Θεσσαλονίκη: Έπιναν τζάμπα, τα έσπαγαν, εκβίαζαν και πουλούσαν προστασία!

Σαν να μην έφτανε στις ιδιοκτήτριες η οικονομική κρίση, είχαν και την σπείρα να τους δίνει τη χαριστική βολή…

Ο λόγος για έναν 39χρονο και έναν 48χρονο συνεργό του. Όπως προέκυψε από την έρευνα, από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι και χθες, πήγαιναν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και κατανάλωναν ποτά χωρίς να πληρώνουν, με την υπόσχεση της παροχής προστασίας.

Ο 39χρονος στις 20 Σεπτεμβρίου, πήγε στο εν λόγω κατάστημα με 3 συνεργούς του, της προκάλεσαν φθορές και στη συνέχεια την εκβίαζε πως αν δεν του έδινε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, θα επέστρεφε με ”άγριες διαθέσεις”.

Η ιδιοκτήτρια απευθύνθηκε στην αστυνομία. Την συμβούλεψαν να κλείσει ραντεβού μαζί του και να του δώσει προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Κάτι που έγινε. Μόνο που στη συνέντηση ήταν παρόντες και αστυνομικοί, που του φόρεσαν χειροπέδες. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το προαναφερόμενο σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα χρηματικό ποσό. Επίσης, ως συνεργός του συνελήφθη και ένας 48χρονος κάτοικος της πόλης.

Όπως διαπιστώθηκε, οι δύο συλληφθέντες με τον ίδιο τρόπο απέσπασαν τον Απρίλιο 2011 και από ακόμα μία ιδιοκτήτρια καταστήματος, το ποσό των 50 ευρώ. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του ενός δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ξύλινο γκλόμπ, ένας ηλεκτρικός εκκενωτής (taser), αποτύπωμα σφραγίδας και πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών καταγραφής ήχου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε