Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Επίθεση Παπαγεωργόπουλου στον Μπουτάρη – ”Είναι ψεύτης και συκοφάντης”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σε ερώτηση για πλήθος πλασματικών υπερωριών, ο κ. Παπαγεωργόπουλος ανέφερε πως όλα έγιναν στο πλαίσιο της νομιμότητας, ενώ κατέληξε λέγοντας πως θα υπερασπίζεται το έργο της διοίκησής του «μέχρι θανάτου»…

«Είναι φανερό ότι ο κ. Μπουτάρης και οι συνεργάτες του αδυνατούν να διοικήσουν το δήμο Θεσσαλονίκης. Διαβλέπουν ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποκαλυφθεί αυτή η αδυναμία τους και προετοιμάζουν από τώρα το έδαφος», δήλωσε το μεσημέρι σε συνέντευξη Τύπου ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος χαρακτήρισε ψέματα και συκοφαντίες τα όσα ειπώθηκαν πριν από δύο μέρες από το δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Χασδάι Καπόν, ότι η προηγούμενη διοίκηση δεν κατέθετε ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, ότι όφειλε μεγάλα χρηματικά ποσά στα ασφαλιστικά ταμεία και ότι δεν υπήρχε μηχανογραφημένο διπλογραφικό λογιστικό σύστημα στο δήμο.

«Είναι εγκληματικό με τα λόγια σου και με τις πράξεις σου να κινείσαι εναντίον του λαού της Θεσσαλονίκης, του οποίου τα συμφέροντα ορκίστηκες να υπηρετείς», κατηγόρησε τον κ. Μπουτάρη ο πρώην δήμαρχος, προσθέτοντας πως ο προϋπολογισμός του 2011 θα είναι «μίζερος, χωρίς όραμα, και βεβαίως θα είναι μη αναπτυξιακός, μη κοινωνικός και σίγουρα μη διεκδικητικός».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε