Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ετοιμάζουν κατάληψη στα διόδια Μαλγάρων

Θεσσαλονίκη: Ετοιμάζουν κατάληψη στα διόδια Μαλγάρων

Κινητοποιήσεις ξεκινούν την ερχόμενη Κυριακή επιτροπές πολιτών σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αύξηση των διοδίων στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης.

Την ερχόμενη Κυριακή, στις 11.00, θα γίνει συμβολική κατάληψη των διοδίων στα Μάλγαρα, από τις επιτροπές πολιτών “Ακρίβεια ΣΤΟΠ” της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τις Κινήσεις Πολιτών Κατερίνης Ενάντια στα Διόδια.

“Θα ανοίξουμε τις μπάρες των διοδίων και τα οχήματα θα διέρχονται ελεύθερα, χωρίς οι οδηγοί να πληρώνουν αντίτιμο”, είπε το μέλος της επιτροπής “Ακρίβεια ΣΤΟΠ”, κ. Κωστόπουλος. Ο ίδιος χαρακτήρισε «προκλητική» την κίνηση της κυβέρνησης να αυξήσει κατά 40% τα διόδια (από 2 ευρώ σε 2,80), λέγοντας: “Μία ημέρα μετά τις εκλογές και μία ημέρα μετά τον ερχομό της τρόικας, το πρώτο μέτρο της κυβέρνησης είναι το χαράτσι στα διόδια των Μαλγάρων”.

Ο κ. Κωστόπουλος, είπε ότι οι επιτροπές “Ακρίβεια ΣΤΟΠ” σε συντονισμό με άλλους φορείς και οργανώσεις από τη Θεσσαλονίκη και την Πιερία θα συνεχίσουν και θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, εάν η κυβέρνηση δεν πάρει πίσω το “χαράτσι” που έβαλε στα διόδια των Μαλγάρων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε