Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Φωτιές, ζημιές και τραυματισμοί μετά το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Επεισόδια έξω από το γήπεδο της Τούμπας και το ”Κλεάνθης Βικελλίδης” – 17 συλλήψεις και 4 αστυνομικοί στο νοσοκομείο…

Τα επεισόδια ξεκίνησαν με το σφύριγμα της λήξης. Οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Άρη, άρχισαν να καταστρέφουν – σε διαφορετικά σημεία – περιουσίες και να πετούν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, στους αστυνομικούς. Έξω από το γήπεδο της Τούμπας, οι χούλιγκαν κατέστρεψαν 8 υαλοπίνακες του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου Θεσσαλονίκης και έβαλαν φωτιά σε 10 κάδους.

Οι οπαδοί έριχναν πέτρες και φωτοβολίδες στους αστυνομικούς, που έκαναν χρήση χημικών για να τους απομακρύνουν. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τραυματίστηκαν ελαφρά 4 αστυνομικοί, που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Επεισόδια όμως και έξω από το γήπεδο του Άρη. Οπαδοί των κιτρίνων που είχαν συγκεντρωθεί για να πανηγυρίσουν τη νίκη της ομάδας τους, άρχισαν να πετούν πέτρες σε διερχόμενα αυτοκίνητα. Η αστυνομία προχώρησε σε 17 συλλήψεις (14 Έλληνες και 3 αλλοδαποί)…

Σε βάρος των οποίων σχηματίζονται κατά περίσταση δικογραφίες, για «Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις», «Επικίνδυνες σωματικές βλάβες», «Διακεκριμένες (απρόκλητες) περιπτώσεις φθοράς», παράβαση «Νόμου περί Φωτοβολίδων», «Διατάραξη κοινής ειρήνης» και άλλα συναφή αδικήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Πολιορκία στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε