Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Θεσσαλονίκη: ''Φοβόμαστε για τις δουλειές μας''

Θεσσαλονίκη: ''Φοβόμαστε για τις δουλειές μας''
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.03.2011 | 07:08
Πρώτη δημοσίευση: 02.03.2011 | 07:08

Την έντονη αντίδρασή τους στο ενδεχόμενο πώλησης των μετοχών της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ), εκφράζουν οι εργαζόμενοι στην εταιρία, οι οποίοι θα εξετάσουν από σήμερα το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων...

Όπως είπε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Βιομηχανιών Ζαχάρεως Ελλάδος, Μανώλης Λαγογιάννης, σήμερα έγινε στα γραφεία της εταιρίας, στη Θεσσαλονίκη, συνάντηση με εκπροσώπους της ΑΤΕ και της διοίκησης της ΕΒΖ.

«Μας ενημέρωσαν ότι στις προθέσεις της τράπεζας είναι η πώληση του 82,07% των μετοχών της ΕΒΖ που κατέχει. Η στάση και η συμπεριφορά του διοικητή της ΑΤΕ , όσο και της διοίκησης της βιομηχανίας είναι απαράδεκτη. Εκχωρούν, χωρίς να σκεφτούν, τη μεγαλύτερη και μοναδική αγροτική βιομηχανία στη Βόρεια Ελλάδα», είπε ο κ. Λαγογιάννης.

Σύμφωνα με απόφαση που έλαβε η ομοσπονδία, σήμερα θα πραγματοποιηθούν γενικές συνελεύσεις των εργαζομένων στα τρία ζαχαρουργεία και στα υπόλοιπα τμήματα της ΕΒΖ και, όπως είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, οι 420 εργαζόμενοι είναι πιθανόν να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο