Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Για ποιο λόγο φαντάζεστε ότι έβαλαν πρόστιμο σε συνταξιούχο στα ΚΑΠΗ;

ΦΩΤΟ από thesstoday.gr
ΦΩΤΟ από thesstoday.gr

Δείτε στο βίντεο τι λέει ο συνταξιούχος για το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει…

Ο κύριος Γιάννης, συνταξιούχος, είχε ραντεβού στο σπίτι του για να του φέρουν κάποια έπιπλα για τα εγγόνια του. Είχε λίγο ελεύθερο χρόνο και πέρασε από το ΚΑΠΗ στη Μπότσαρη, για να πει δυο κουβέντες με τους φίλους του. Όπως λέει, είναι όμηρος του πάθους του για το τσιγάρο και άναψε για να καπνίσει ένα, πίνοντας το καφεδάκι του, στον εξωτερικό χώρο του ΚΑΠΗ, ο οποίος είναι κλειστός με μία κατασκευή από πλαστικό.

Εκείνη την ώρα τον πλησίασαν δύο κυρίες και τον ρώτησαν ευγενικά αν γνωρίζει ότι το κάπνισμα και σε αυτόν τον χώρο απαγορεύεται. «Γνωρίζω ότι παρανομώ και ζητώ συγγνώμη. Τι είστε εσείς, αν επιτρέπετε;» απάντησε εκείνος, το ίδιο ευγενικά. «Από το Υγειονομικό. Έγινε καταγγελία στην Υπηρεσία μας και πρέπει να βεβαιώσουμε παράβαση» είπαν οι δύο κυρίες και αφού κάλεσαν τους υπεύθυνους του ΚΑΠΗ, έκοψαν το πρόστιμο στον κ. Γιάννη. Δείτε τι είπε στο Thesstoday ο συνταξιούχος, μόλις πήρε στα χέρια του το έγγραφο…

Μάλιστα, ρωτούσε τις επόπτριες του Υγειονομικού μέχρι πότε έχει διορία να πληρώσει το πρόστιμο, γιατί περιμένει να πληρωθεί τη σύνταξη και τα χρήματα, έστω και αυτά τα 50€, δεν του περισσεύουν.

Οι επόπτριες του έδωσαν και ένα ενημερωτικό έντυπο, σύμφωνα με το οποίο, αν πληρώσει το πρόστιμο εντός δεκαπέντε ημερών θα έχει έκπτωση 50%.
ΦΩΤΟ από thesstoday.gr
Όπως ανέφερε και ο ίδιος, το πάθος του για το τσιγάρο μπορεί να του κόστισε λίγο ακριβά, αλλά ίσως είναι μια καλή αφορμή για να προσπαθήσει να το κόψει. Αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο, όμως, είναι η κίνηση κάποιων θαμώνων του ΚΑΠΗ να καταγγείλουν στο υγειονομικό τους καπνιστές και η επιλεκτική εφαρμογή του νόμου, καθώς στα περισσότερα καφενεία καπνίζουν. «Κακώς, βέβαια» όπως είπε ο κ. Γιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη: ”Την αγαπούσα παράφορα-Την σκότωσα γιατί δεν άντεχα την απιστία”!

Αχαϊα:Κάτοικοι χωριού έφτιαξαν ”τάγματα εφόδου” -Στα άκρα η ρατσιστική βία!

Κεφαλλονιά:”Κοίταξε να σωθεί και άφησε το παιδί μας να πνιγεί στο αυτοκίνητο”!


Φθιώτιδα: Ένας από τους κυρίους που περίμεναν στην ουρά κρατούσε όπλο!

Μακεδονία: Χιονίζει σε Φλώρινα και Καστοριά – Που χρειάζονται αλυσίδες

Κρήτη: Τα γιατροσόφια με τα πικραγγουράκια, λίγο έλειψε να του στοιχίσουν τη ζωή!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε