Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η πιο μεγάλη ώρα για το ”Μακεδονία Παλλάς” – Διαγωνισμός για νέο επενδυτή!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το ενδιαφέρον αρκετών ελληνικών ξενοδοχειακών αλυσίδων εκτιμάται ότι θα συγκεντρώσει ο διαγωνισμός για την επιλογή επενδυτή-διαχειριστή του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς», στη Θεσσαλονίκη, για τους επόμενους δώδεκα μήνες.

Ετσι, εκτός από τον όμιλο Δασκαλαντωνάκη, ο οποίος μέχρι πρότινος και επί σειρά δεκαετιών ήταν ο ενοικιαστής του ξενοδοχείου, ακόμη δύο εγχώριες αλυσίδες εξετάζουν την είσοδό τους στον σχετικό διαγωνισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του seleo.gr, η μία εκ των δύο τελευταίων αλυσίδων διαθέτει ήδη ένα καινούργιο ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα και θα «καλόβλεπε» την ενίσχυση της παρουσίας της στην τοπική αγορά. Μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να επιδεικνύεται ενδιαφέρον από ξένους ομίλους για το ξενοδοχείο.

Σε κάθε περίπτωση και επειδή η μίσθωση θα είναι μόνο για δώδεκα μήνες, ο όμιλος που θα κερδίσει τον διαγωνισμό αφενός δεν θα προχωρήσει σε επενδύσεις και αφετέρου θα έχει ως προφανή στόχο να κερδίσει σε δεύτερη φάση και τον διαγωνισμό μακροχρόνιας μίσθωσης, που θα επακολουθήσει προφανώς εντός του 2013.

Το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ -στο οποίο έχει περιέλθει η κυριότητα της ξενοδοχειακής μονάδας από το 2008, όταν το ίδρυμα συγχωνεύτηκε με το ΤΑΠ-ΟΤΕ, όπου ανήκε μέχρι τότε- έχει ως στόχο να έχει εγκατασταθεί εντός του επόμενου μήνα ο ενοικιαστής και να αποκατασταθεί εργασιακά το 90%-95% του προσωπικού των 120 ατόμων που απασχολούσε το ξενοδοχείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα: Δικαίωση μετά θάνατον για 19χρονο καταδρομέα – Αποζημίωση 190.000€ στην οικογένειά του!

Γιάννενα: Άγριο ξύλο μεταξύ γονέων – Τον είπε χωριάτη και έγινε το έλα να δεις!

Χανιά: Πλήρωσε το χόμπι με τη ζωή του – Μοιραία βουτιά για ψαροντουφεκά!

Ρόδος: Γυναίκα έκανε το λάθος να ρωτήσει τσιγγάνους, γιατί δεν είχε πινακίδες το αυτοκίνητό τους!

Εύβοια: Εφιάλτης για γυναίκα, λίγα μέτρα από το σπίτι της – Φωτό!

Πάτρα: Οι ενοικιαστές έκαιγαν πόρτες και ντουλάπες για να ζεσταθούν!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε