Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για… δώρο του Πάσχα μετά ξυλοδαρμού – Τι λένε στο NewsIt οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για… δώρο του Πάσχα μετά ξυλοδαρμού – Τι λένε στο NewsIt οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης

Καθαρίστρια ξενοδοχείου καταγγέλει ότι δέχτηκε επίθεση όταν ζήτησε το δώρο του Πάσχα – Διαψεύδει τα πάντα στο NewsIt.gr, ο κατηγορούμενος ξενοδόχος και περνά στην αντεπίθεση…

Την ξυλοκόπησε επειδή του ζήτησε… όσα ο νόμος ορίζει! Το δώρο Πάσχα! Όλα αυτά στα Κουφάλια της Θεσσαλονίκης. 45χρονη καθαρίστρια ξενοδοχείου ζήτησε πριν από λίγο από τον εργοδότη της το δώρο Πάσχα. Εκείνος αρνήθηκε να της το δώσει, η υπάλληλος του είπε πως θα τον καταγγείλει και τότε ο 54χρονος επιχειρηματίας, της επιτέθηκε και απειλώντας την φραστικά, την χτύπησε σε όλο της το κορμί!

Σύμφωνα με το thousandnews.wordpress.com, το περιστατικό συνέβη μπροστά και στους υπόλοιπους υπαλλήλους οι οποίοι μάταια προσπαθούσαν να ηρεμήσουν το μαινόμενο αφεντικό τους.

Η άτυχη 45χρονη αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκαν οι κακώσεις στο σώμα της από τον ξυλοδαρμό.

Το μεσημέρι η καθαρίστρια κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 54χρονου ξενοδόχου στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για εξύβριση, απειλή και πρόκληση σωματικών βλαβών. Ο ξενοδόχος κ.Τσαλώνης συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα και αύριο θα περάσει Αυτόφωρο κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Η άποψη του κατηγορούμενου ξενοδόχου στο NewsIt

Διαψέυδει τα πάντα στο Newsit o ιδιοκτήτης Ιωάννης Τσαλώνης ο οποίος μήνυσε για ψευδη καταμήνυση την εργαζόμενη Θωμαίς Αραμπατζή. “Την έχω μηνύσει, λέει ότι της πήρα τα λεφτά ενώ την έβαλα να υπογράψει και την χτύπησα. Είναι ψευδές ότι τη χτύπησα και το ευχάριστο είναι ότι έχω 4  μάρτυρες. Αύριο στις 12 έχουμε το αυτόφωρο…

Η Αραμπατζή το έκανε αυτό γιατί εδώ και ένα μήνα της έχω κοινοποιήσει την απόλυσή της, λόγω του οτι τώρα πάει σε κάποια σχολή και δεν μπορώ να τη διώξω τώρα, της έχω κοινοποίησει ότι την 1η Ιουνίου θα φύγει. Προσπαθεί να εκβιάσει την κατάσταση και να δημιουργήσει τεχνητή ένταση. Εγώ ζήτησα μέσω του δικηγόρου μου να την εξετάσει ιατροδικαστής για να λάμψει η αλήθεια”.

Ακούστε εδώ τη δήλωση του κ.Τσαλώνη

Πάντως σύμφωνα με το thousandnews.wordpress.com, η καταγγελία στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης είχε γίνει τη Μεγάλη Πέμπτη για τον ξενοδόχο που δεν είχει καταβάλει το δώρο Πάσχα στους υπαλλήλους του. Κανείς όμως δεν φανταζόταν την τροπή που θα έπαιρνε αυτή η υπόθεση. Τότε ο επιχειρηματίας, είχε ζητήσει από τους εργαζόμενους που απασχολεί να κάνουν λίγη υπομονή μέχρι την Τρίτη, σήμερα δηλαδή, οπότε τους είχε διαβεβαιώσει πως θα τους πλήρωνε κανονικά.

Δυστυχώς όμως το πρωί φαίνεται πως αθέτησε την υπόσχεσή του και όταν η 45χρονη καθαρίστρια του ζήτησε τα χρήματα που της αναλογούν, σύμφωνα με την καταγγελία της στην αστυνομία, της επιτέθηκε και την ξυλοκόπησε άγρια.

Όπως δήλωσε στο Newsit o γενικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Σωτήρης Ζαργιανόπουλος “το επεισόδιο ξυλοδαρμού εργαζόμενης καθαρίστριας απο τον εργοδότη της επειδή ζήτησε το δώρο του Πάσχα δεν είναι παρά το αποκορύφωμα μιας ολόκληρης γενικευμένης κατάστασης όπου η πλειοψηφία των εργαζομένων στις ιδιωτικές επιχειρήσεις αυτό το Πάσχα δεν πήραν το δώρο τους και όχι μόνο αυτό αλλά και χρωστούμενους μισθούς μηνών. Η κυβέρνηση άνοιξε τους ασκούς του αιόλου. Οι εργοδότες θεωρούν πως μπορούν να μην πληρώνουν ούτε δώρα, ούτε επιδόματα, ούτε τίποτα και να εκβιάζουν τους εργαζόμενους”.

Ακούστε εδώ τη σχετική δήλωση του κ.Ζαργιανόπουλου

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε