Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Μετωπική-θανάτου με μία νεκρή και τρεις τραυματίες!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μία νεκρή και τρεις τραυματίες, ο ένας σοβαρά, είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 9.10 το πρωί στο 29ο χλμ. της εθνικής οδού Σερρών – Προμαχώνα.

Όπως έγινε γνωστό, σημειώθηκε μετωπική σύγκρουση μεταξύ δύο αυτοκινήτων. Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή της η 61χρονη συνοδηγός του πρώτου αυτοκινήτου. Ο σύζυγός της που οδηγούσε το όχημα υπέστη ελαφρά τραύματα, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε η 56χρονη συνεπιβάτης, κουνιάδα της άτυχης γυναίκας.

Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν τρία άτομα, εκ των οποίων μόνο ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ οι δύο συνεπιβάτες του είναι καλά στην υγεία τους. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σερρών, ενώ από το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας διενεργούνται έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος. Η κυκλοφορία στο σημείο διεξάγεται κανονικά.

Στο μεταξύ, 52χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα σε αγροτική περιοχή στην Ξιφιανή Πέλλας, όταν κατά την εκτέλεση γεωργικών εργασιών με τρακτέρ, ανατράπηκε το όχημα με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει. Τον άτυχο άντρα βρήκαν συγχωριανοί του, που ειδοποίησαν τις Αρχές αλλά ήταν αργά. Τις συνθήκες του ατυχήματος ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κρήτη: Τραγωδία στην άσφαλτο με δύο νεκρούς – Χαροπαλεύει βρέφος!

Ανείπωτη τραγωδία στην Χαλκίδα: 4χρονο αγγελούδι νεκρό, στις ρόδες αυτοκινήτου!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε