Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Μέτρα της Τροχαίας για το Πάσχα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ξεκινούν από αύριο Παρασκευή.

Τα μέτρα θα ληφθούν τόσο κατά μήκος του εθνικού και επαρχιακού δικτύου, όσο και σε βασικούς οδικούς άξονες, στις εισόδους και εξόδους της πόλης.
Εκτός από τους ελέγχους με περιπολικά σε εμφανείς θέσεις, η Τροχαία θα χρησιμοποιεί και συμβατικά υπηρεσιακά αυτοκίνητα, ώστε να εντοπίζονται οι παραβάτες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 
 
Κατά τους ελέγχους, ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις πιο επικίνδυνες παραβάσεις, όπως: παραβίαση ορίου ταχύτητας, οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ, αντικανονικές προσπεράσεις, κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, μη χρήση ζώνης ασφαλείας και προστατευτικού κράνους και χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση.
 
Κατά τη γιορτινή περίοδο, ισχύουν απαγορεύσεις στην κίνηση των φορτηγών αυτοκινήτων στην εθνική οδό από και προς Χαλκιδική.
Συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Πέμπτη, από τις 15.00 ως τις 22.00 και τη Μεγάλη Παρασκευή από τις 06.00 μέχρι τις 16.00 απαγορεύεται η κίνηση φορτηγών στο ρεύμα εξόδου της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Ν.Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χιλιόμετρο.
Τη Δευτέρα 05-04-2010, ώρες 15.00-22.00, τα φορτηγά δεν επιτρέπεται να κινούνται στο ρεύμα εισόδου της Εθνικής Οδού Ν.Μουδανιών-Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης. Την Κυριακή του Πάσχα δεν θα ισχύσουν απαγορεύσεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε