Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Μπαράζ εκρήξεων από γκαζάκια

Από τις εκρήξεις προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δείτε στο βίντεο τι έγινε στα 4 σημεία των εκρήξεων και τι λένε αυτόπτες μάρτυρες…

Οι 3 πρώτες εκρήξεις έγιναν λίγο μετά τις 17.00. Το πρώτο χτύπημα στην οδό Τσιμισκή έγινε σε όροφο πολυκατοικίας, που στεγάζονται γραφεία ξενοδοχειακής επιχείρησης. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.
Γκαζάκια είχαν τοποθετηθεί και στην είσοδο δικηγορικού γραφείου, στην οδό Εγνατίας 74. Και σε αυτή την περίπτωση η έκρηξη προξένησε μόνο υλικές ζημιές στο γραφείο του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης.
Η τρίτη έκρηξη σημειώθηκε σε είσοδο σπιτιού, στην οδό Μιαούλη 56. Στο σπίτι μένει μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΜΘ, που τη στιγμή της έκρηξης απουσίαζε. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην πόρτα του σπιτιού.

Η τελευταία έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 18.00 σε σπίτι αστυνομικού, στην οδό Κεραμοπούλου στην Καλαμαριά. Και σε αυτή την περίπτωση δεν σημειώθηκε τραυματισμός.

Γκαζάκια είχαν τοποθετηθεί και στο γραφείο του προέδρου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης, στην οδό Σαλαμίνος 10. Τα βρήκε όμως ο θυρωρός της πολυκατοικίας, ειδοποίησε την αστυνομία και έτσι δεν έγινε έκρηξη…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε