Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Μποτιλιάρισμα λόγω της δοκιμαστικής παρέλασης – Στα όριά τους οι οδηγοί [pics]

ΦΩΤΟ από thousandnews.gr
ΦΩΤΟ από thousandnews.gr

Κλειστή θα παραμείνει η Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανίων, από τη Νέα Αερογέφυρα Θέρμης (Οδός Προφήτη Ηλία) μέχρι την Αερογέφυρα Ρυσίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας…

λόγω της γενικής δοκιμαστικής παρέλασης των μηχανοκίνητων τμημάτων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Η κίνηση των οχημάτων αυτή την ώρα γίνεται με δυσκολία, ενώ υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις και στην κατηφόρα της Καρδίας. Την ίδια στιγμή, μπλοκαρισμένα παραμενουν πολλά οχήματα τόσο στην έξοδο από το Ρύσιο, όσο και στον δρόμο προς το αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

Δείτε πως διεξάγεται η κυκλοφορία: α) Των κινουμένων από Θεσ/νίκη προς Ν. Μουδανιά: Ε.Ο. Θεσ/νίκης- Ν.Μουδανιών, Νέα Αερογέφυρα Θέρμης, Προφήτη Ηλία, Επ.Ο. Θεσ/νίκης- Νέας Μηχανιώνας, διασταύρωση Νέου Ρυσίου, προς Νέο Ρύσιο, Αερογέφυρα Νέου Ρυσίου, Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών.

β) Των κινουμένων Ν.Μουδανιά προς Θεσσαλονίκη: Ε.Ο. Θεσ/νίκης- Ν.Μουδανιών, Αερογέφυρα Νέου Ρυσίου, προς Νέο Ρύσιο, Επ.Ο. Θεσ/νίκης- Νέας Μηχανιώνας, Προφήτη Ηλία, Νέα Αερογέφυρα Θέρμης, Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών. Σημειώνεται πως η διακοπή της κυκλοφορίας θα διαρκέσει μέχρι τις 16:00 το μεσημέρι.

Πηγή: thousandnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε