Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για κακοδιαχείριση στο ΑΠΘ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Νέα προκαταρκτική εξέταση, η δεύτερη σε διάστημα λίγων ημερών, παρήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, με αφορμή δημοσιεύματα στον τύπο, που κάνουν λόγο για κακοδιαχείριση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Στο επίκεντρο της νέας έρευνας βρίσκεται ο αντιπρύτανης Οικονομικών, Γιάννης Παντής, ο οποίος φέρεται να δώρισε σε ηθοποιό ένα κινητό τηλέφωνο και κοσμήματα, με χρήματα του πανεπιστημίου, ενόψει της παρουσίασης στην τηλεόραση του μονοθέσιου αγωνιστικού αυτοκινήτου, που κατασκεύασαν φοιτητές του Ιδρύματος.

Ο κ. Παντής, από την πλευρά του, με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα, αρνήθηκε τα όσα καταγγέλλονται σε βάρος του. Η προκαταρκτική εξέταση ανατέθηκε στο ΣΔΟΕ, που θα διερευνήσει εάν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της απιστίας στην υπηρεσία και της υπεξαίρεσης.

Να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών είχε παραγγήλει την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, μετά από καταγγελίες ότι μέλη του πρυτανικού συμβουλίου του ΑΠΘ, παραβρέθηκαν σε γάμο στην Κωνσταντινούπολη, καλύπτοντας εν μέρει τα έξοδα μετακίνησης με χρήματα του Ιδρύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κόρινθος:Απειλούσε να αυτοκτονήσει από τη γέφυρα του Ισθμού-Δείτε το βίντεο!

Ρέθυμνο:Νέα δίωξη στον γυμναστή-παιδεραστή για σκληρά βίντεο με ανήλικους!

Φθιώτιδα: Το πάρτυ συνεχίζεται – ”Έκανε δώρο στον εαυτό του, 30.000€”

Χανιά: Περπατούσε και ”πάγωσε” όταν κοίταξε τυχαία στη θάλασσα!

Αχαϊα: Η ανοιχτή ακρόαση, ”πρόδωσε” το ροζ μυστικό του μοναχού!

Φθιώτιδα: Ο κλέφτης άνοιξε διάλογο με τους γείτονες – Δείτε φωτό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε