Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: “Ντου” της αστυνομίας στη λαϊκή αγορά της Νικόπολης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στην απομάκρυνση των παράνομων πωλητών και την κατάσχεση προϊόντων και πάγκων από τη λαϊκή αγορά της Νικόπολης προχώρησε το πρωί η αστυνομία, κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκανε μαζί με κλιμάκιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Παύλου Μελά.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Γιουτίκας “ενώ στην αδειοδοτημένη περιοχή για την λειτουργία της συγκεκριμένης λαϊκής αγοράς δραστηριοποιούνται 100 παραγωγοί και πωλητές, που διαθέτουν τις απαιτούμενες άδειες, είχαν αναπτυχθεί πάγκοι σε μια έκταση 200 μέτρων όπου δραστηριοποιούνταν 160 παράνομοι πωλητές, οι οποίοι απομακρύνθηκαν από την αστυνομία”.

“Οι παράνομοι ήταν περισσότεροι από τους νόμιμους. Είναι απαραίτητο να προστατευτούν οι έχοντες άδεια νόμιμοι πωλητές” είπε χαρακτηριστικά και γνωστοποίησε ότι η Διεύθυνση Λαϊκών Αγορών είχε δεχτεί καταγγελίες για την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί.

Ο αντιπεριφερειάρχης σημείωσε ότι επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα, τόνισε ότι οι απροειδοποίητοι έλεγχοι θα συνεχιστούν και διαβεβαίωσε ότι τα κλιμάκια των αρμόδιων υπηρεσιών θα ελέγξουν και πάλι στο μέλλον τη λαϊκή αγορά της Νικόπολης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε