Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: O δολοφόνος φώναζε ”χρόνια πολλά”!

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το μακελειό στην Τούμπα – Σκότωσε 2 ανθρώπους, πέρασε για λίγο από τη μητέρα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε… (δείτε το βίντεο)

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Κυριακής (26-12-2010). Πρωταγωνιστής του μακελειού ένας 42χρονος, που έστησε καρτέρι θανάτου, στο σπίτι 47χρονου στην Τούμπα. Ο δράστης χτύπησε το κουδούνι και ζήτησε από τον 47χρονο να κατέβει στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Εκεί το θύμα δέχθηκε δύο σφαίρες, τη μία στο στέρνο και την άλλη στο μέτωπο και έπεσε νεκρός. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Τα πυρά τα δέχθηκε από παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Λίγη ώρα αργότερα έπεφτε νεκρός ακόμη ένας άνδρας, από τα πυρά του 42χρονου…

Θύμα ένας 46χρονος, που βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου, της οδού Εμπεδοκλέους, από συγγενικό του πρόσωπο. Άμεσα σήμανε συναγερμός στην αστυνομία, που άρχισε να καταδιώκει τον 42χρονο δράστη, ο οποίος σε μια προσπάθεια να ξεφύγει, πέρασε από το σπίτι της μητέρας του.

Στη συνέχεια κατέληξε στο Σέιχ Σου. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο δολοφόνος πετούσε στο δρόμο χαρτονομίσματα και φώναζε ”χρόνια πολλά”. Όταν οι αστυνομικοί τον πλησίασαν και κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να ξεφύγει αυτοκτόνησε!

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι δύο δολοφονίες έγιναν με το ίδιο όπλο. Όπως είπε ο διευθυντής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης Αθηναγόρας Παζαρλής, οι συνάδελφοί του στο τμήμα σήμανσης, τον ενημέρωσαν ότι στα σημεία που εντοπίστηκαν οι δύο νεκροί βρέθηκαν δύο ίδιοι κάλυκες.

Οι έρευνες συνεχίζονται για να ταυτοποιηθούν οι κάλυκες και τα άλλα ευρήματα με το όπλο που χρησιμοποίησε ο 42χρονος για να δώσει τέλος στη ζωή του. Η αστυνομία πιστεύει ότι τα χρήματα που πετούσε στον δρόμο, προέρχονταν από πώληση ναρκωτικών…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε