Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Οι διαρρήκτες επέλεγαν πάντα το δύσκολο τρόπο – Τι διαπιστώθηκε από την αστυνομία…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Επέλεγαν με προσοχή τους στόχους και είχαν σχέδιο για την επόμενη μέρα. Μετά από 14 χτυπήματα όμως την πάτησαν…

Σπείρα αναρριχητών – διαρρηκτών εξαρθρώθηκε από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία εξιχνιάσθηκαν 14 περιπτώσεις κλοπών, ενώ ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερα άτομα, ένα από τα οποία είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης. Πρόκειται για άντρες ηλικίας 32, 41, 43 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για συγκρότηση Εγκληματικής οργάνωσης – Συμμορίας και Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Οπως προέκυψε από την προανάκριση οι δράστες από τα τέλη Οκτωβρίου 2015 διέπρατταν κλοπές σε διαμερίσματα με τη μέθοδο της αναρρίχησης. Σύμφωνα με την αστυνομία επέλεγαν σπίτια που είχαν ανασφάλιστες πόρτες και παράθυρα. Με αυτό τον τρόπο «χτύπησαν» 14 σπίτια και αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών.

Επιπλέον, σε βάρος 38χρονης αλλοδαπής, πρώην συζύγου ενός εκ των δραστών, σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς διαπιστώθηκε ότι κατείχε κλεμμένο κινητό τηλέφωνο, που είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο από οικία στην Πολίχνη. Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: dailythess.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε