Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Οι εκδρομείς φεύγουν με λεωφορεία και όχι με αυτοκίνητα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η πληρότητα στα περισσότερα δρομολόγια του ΚΤΕΛ αγγίζει το 100% – Υποτονική η κίνηση στην εθνική οδό…

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα γίνεται -μέχρι στιγμής- η έξοδος των εκδρομέων, που εγκαταλείπουν από το μεσημέρι τη Θεσσαλονίκη, εν όψει της Πρωτοχρονιάς. Αυξημένη είναι η κίνηση στο Σταθμό του ΚΤΕΛ «Μακεδονία», ενώ η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών, είναι «υποτονική», σύμφωνα με τους υπεύθυνους των διοδίων Μαλγάρων.

Το «αδιαχώρητο» παρατηρείται από το μεσημέρι στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων (ΚΤΕΛ «Μακεδονία»). «Ο κόσμος επιλέγει για τη μεταφορά του το λεωφορείο, γιατί είναι το πιο οικονομικό και το πιο ασφαλές μέσο», ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ «Μακεδονία», Χρήστος Λιούπας και πρόσθεσε ότι «η πληρότητα σε όλα δρομολόγιά μας αγγίζει το 100%».

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού -ανέφερε ο κ. Λιούπας- έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 10 έκτακτα δρομολόγια, κυρίως, για Έβρο, Καβάλα και Ξάνθη.

Σύμφωνα, τέλος, με τις κατά τόπους αστυνομικές Αρχές, σε όλο το οδικό δίκτυο της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, η κίνηση των οχημάτων εξελίσσεται -μέχρι στιγμής- ομαλά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε