Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Οι κλέφτες του παραολυμπιονίκη είχαν φιλότιμο – Η νέα ανάρτηση του Αντώνη Τσαπατάκη [pics]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η ανάρτηση του παραολυμπιονίκη στο facebook έκανε το γύρο του διαδικτύου. Ανάμεσα σε εκείνους που την είδαν, όπως φαίνεται και οι δράστες…

Mετά την ανάρτηση που έκανε στο facebook ο παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση, Αντώνης Τσαπατάκης, οι δράστες του επέστρεψαν τις ρόδες. Ο Αντώνης Τσαπατάκης, πριν λίγες ημέρες, έκανε γνωστό μέσω facebook, πως του έκλεψαν τις ρόδες από το αυτοκίνητο του, που ήταν σταθευμένο σε αυλή πολυκατοικίας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ανάμεσα σε άλλα, ο παραολυμπιονίκης έγραψε «Να μην τους τύχει ποτε. Να τους τύχει μόνο να βάλουν λίγο μυαλό και να τις φέρουν πίσω».

Και τελικά το φιλότιμο νίκησε και οι δράστες του επέστρεψαν τις ρόδες που έκλεψαν. «Καμιά φορά η ανάγκη σε ωθεί σε πράξεις που δεν θέλεις να κάνεις. Θα ακουγόταν περίεργο να πω ´ευχαριστώ´ αλλά αυτή τη φορά το φιλότιμο νίκησε και οι ρόδες επέστρεψαν!» έγραψε στο facebook ο Αντώνης Τσαπατάκης και συνέχισε λέγοντας: «Ωφείλω να ευχαριστήσω όμως τον φίλο Kostas Axouristos για τις ζάντες που έστειλε από το κατάστημα του (Λιοσίων 194,Αθήνα) δωρεάν, μέχρι να επιστραφούν οι δικές μου και το συνεργείο του Δημήτρη Παπαδόπουλου (Μιχ.Ψελλου 6,Θες/κη) για βοήθεια στην τοποθέτηση.Τέλος όλους εσάς που δείξατε άμεσα το ενδιαφέρον και την αγάπη σας.

Υ.Γ. Είθε εκείνοι που το έκαναν μην γίνουν ποτέ ξανά θύματα οποιασδήποτε ανάγκης για να προβούν σε ανάλογες ενέργειες”, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Αντώνης Τσαπατάκης.»

Πηγή: seleo.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε