Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Οι κτηνοτρόφοι θα πάρουν τα λεφτά που τους χρωστάνε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το αργότερο μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου θα πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται, οι Βορειοελλαδίτες κτηνοτρόφοι από γνωστή γαλακτοβιομηχανία στο Λαγκαδά, σύμφωνα με τη δέσμευση που εξασφάλισαν σήμερα από τον πρόεδρο της εταιρείας.

Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ), Δημήτρης Καμπούρης.

Χαρακτηρίζοντας πετυχημένη τη σημερινή τους συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τις εγκαταστάσεις της γνωστής γαλακτοβιομηχανίας, ο κύριος Καμπούρης είπε ότι στη συνάντηση με τον πρόεδρο της εταιρείας, αποφασίστηκε να ζητήσουν από κοινού από τον υπουργό Οικονομικών, νομοθετική ρύθμιση που θα αναγκάζει τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ να προχωρούν έγκαιρα στην εξόφληση των οφειλών τους και έτσι να μη σημειώνονται καθυστερήσεις στις πληρωμές προς τους κτηνοτρόφους.

Διαβεβαίωσε δε τους κτηνοτρόφους ότι σε αντίθεση με όσα διαρρέουν από άλλες γαλακτοβιομηχανίες, ο ίδιος δεν θα εισηγηθεί μείωση στις τιμές γάλακτος που προμηθεύονται από τους παραγωγούς. Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη εταιρεία οφείλει σε πάνω από 200 Βορειοελλαδίτες κτηνοτρόφους, ποσό που υπερβαίνει τα 2 εκατ. ευρώ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε