Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 23 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Θεσσαλονίκη: Οι μπουλντόζες έπιασαν δουλειά από το πρωί!

Θεσσαλονίκη: Οι μπουλντόζες έπιασαν δουλειά από το πρωί!
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 05.05.2011 | 15:52
Πρώτη δημοσίευση: 05.05.2011 | 15:52

Ξεκίνησε η κατεδάφιση των αυθαιρέτων κτισμάτων που βρίσκονται κατά μήκος των βυζαντινών τειχών στην περιοχή παλιάς Λαχαναγοράς...

Η οδός Κλαυδιανού 52-54, κάτω από την πλατεία Μουσχουντή γέμισε με μπάζα καθώς οι μπολντόζες έπισαν δουλειά από νωρίς το πρωί.


Η αντιδημαρχία Αστικού Σχεδιασμού – Πολεοδομίας και Δικτύων σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρόνοιας θα προχωρήσει στην κατεδάφιση των αυθαίτερων κτισμάτων σήμερα και αύριο.Ο σκοπός αυτής την ενέργειας είναι η αισθητική αναβάθμιση του χώρου καθώς και η προστασία της υγείας των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας παρουσία του αντιδημάρχου, Ανδρέα Κουράκη, προχώρησαν στην κατεδάφιση δύο αυθαίρετων κατασκευών καθώς και στον καθαρισμό του χώρου με την απομάκρυνση των μπαζών.

"Κάναμε το αυτονόητο, να απομακρύνουμε τις αυθαίρετες κατασκευές που εφάπτονται στα βυζαντινά τείχη της περιοχής. Θέλουμε να αναδείξουμε την περιοχή", δήλωσε ο κ.Κουράκης, προσθέτοντας πως θα τηρηθεί η νομιμότητα και για τα υπόλοιπα κτίσματα τα οποία θα κατεδαφιστούν εφόσον έχουν απαλλοτριωθεί και έχουν αποζημιωθεί οι ιδιοκτήτες.
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο