Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Οργή και πόνος για το νέο εργατικό δυστύχημα – Καταπλακώθηκε από γερανό!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τη θλίψη της για τον θάνατο του 46χρονου εργαζόμενου σε εταιρεία ανακύκλωσης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Κιλκίς…

ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα χθες το μεσημέρι, εν ώρα εργασίας, εκφράζει η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου (ΕΚΘ). “Ο θάνατος του συναδέλφου έρχεται να προστεθεί σε άλλους δυο θανάτους εργαζομένων, που προηγήθηκαν τον τελευταίο μήνα, μεγαλώνοντας τη μαύρη λίστα των θυμάτων. Τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα πρέπει και πάλι να κληθούν και να εξετάσουν άμεσα τα αίτια του θανάτου του συναδέλφου και να αποδοθούν ευθύνες για το θάνατο του” υπογραμμίζει η διοίκηση του ΕΚΘ, η οποία εκφράζει και τα συλλυπητήριά της στους οικείους του 46χρονου άντρα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι. Ο άτυχος εργαζόμενος σε εταιρεία ανακύκλωσης στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς, καταπλακώθηκε από γερανό. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά 46χρονος προσπαθούσε από νωρίς χθες το πρωί να επιδιορθώσει βλάβη σε γερανό, ο οποίος κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, αναποδογύρισε και τον καταπλάκωσε.

Ο 46χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου σε σοβαρή κατάσταση και το μεσημέρι υπέκυψε στα τραύματα του. Ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνες για τις συνθήκες της τραγωδίας, με πρωταρχικό στόχο να διαπιστωθεί αν είχαν τηρηθεί τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας. Τραγικές φιγούρες στο νοσοκομείο, οι στενοί συγγενείς του άτυχου εργαζόμενου που άφησε την τελευταία του πνοή.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε