Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πανικός σε κεντρικό ξενοδοχείο – Έπιασαν τους συνεργούς Γεωργιανού μαφιόζου!

ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Ο Λάσα Σουσανασβίλι που βλέπετε έχει χαρακτηριστεί ”βασιλιάς των φυλακών” καθώς διαθέτει μέχρι προσωπικό μάγειρα – Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν 4 συνεργούς του, που διέμεναν σε πανάκριβο ξενοδοχείο

Επιχείρηση σύλληψης τεσσάρων Γεωργιανών, οι οποίοι εμπλέκονται από τις διωκτικές αρχές σε μαφιόζικη οργάνωση, πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης οργανωμένου εγκλήματος στο Ωραιόκαστρο. Στην κατοχή τους βρέθηκαν εννέα όπλα και ταυτότητες διαφόρων χωρών και εξετάζεται η άμεση σχέση τους με καταδικασμένο ομοεθνή τους, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από τις διεθνείς αστυνομικές αρχές “Εσκομπάρ της Ευρώπης”.
Λάσα Σουσανασβίλι ή ''Εσκομπάρ της Ευρώπης'' - ΦΩΤΟ από seleo.gr

Η αστυνομική έρευνα από την ασφάλεια έγινε με συμμετοχή πάνοπλων αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ωραιοκάστρου, αλλά και σε κατοικίες των εμπλεκομένων και η έρευνα ολοκληρώθηκε χθες τα ξημερώματα, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ”Μακεδονία”, οι πληροφορίες που είχαν περιέλθει στις διωκτικές αρχές αφορούσαν διακίνηση οπλισμού. Έγκυρες πηγές ανέφεραν, ότι πρόκειται για όπλα Καλάσνικοφ, Σκόρπιον και πιστόλια, τα οποία εξετάζονται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, για να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν.

Ένας εκ των τεσσάρων συλληφθέντων είχε καταδικαστεί το περασμένο καλοκαίρι σε κάθειρξη 8 ετών, μαζί με τον 52χρονο Γεωργιανό Λάσα Σουσανασβίλι, σε βάρος του οποίου είχε επιβληθεί κάθειρξη 14 χρόνων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που είχε απλώσει τα “πλοκάμια” της σε όλη τη Νότια Ευρώπη, έχοντας αρχικά κέντρο την Ισπανία και στη συνέχεια τη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Αχαϊα: Πέθανε στην γιορτή της – Οδύνη για τον θάνατο της 26χρονης κοπέλας!

Ηλεία: Σκοτώθηκε δίπλα στον πατέρα του – Τραγωδία στην εθνική οδό (Φωτό και βίντεο)!

Βόλος: Απελπισμένοι γονείς έστειλαν 120 παιδιά για υιοθεσία στον Σαμαρά και στον Παπούλια!

Άρτα: Το τραπέζι των Χριστουγέννων δεν έγινε ποτέ – Φορτηγό σκότωσε τη μητέρα της οικογένειας!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε