Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Παραδίδουν πινακίδες και… δεν πέφτει καρφίτσα στις ΔΟΥ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πολλοί είναι οι φορολογούμενοι που θέλουν να απαλλαγούν από το έξοδο των τελών κυκλοφορίας και… όχι μόνο.

Σε συνδυασμό με τα αυξημένα ασφάλιστρα, τις τιμές – φωτιά στα καύσιμα αλλά και το φόρο στα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα, κάνουν για πολλούς απαγορευτική τη χρήση του ΙΧ τους.

Με την κατάθεση πινακίδων λοιπόν απαλάσσονται από όλα τα παραπάνω και δεσμεύονται πως δε θα μετακινήσουν το αυτοκίνητό τους μέσα στο 2012.

Κάπως έτσι, από τη νέα χρονιά, στους δρόμους της Θεσσαλονίκης θα κυκλοφορούν λιγότερα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα, σύμφωνα με τους διευθυντές των Ά και Δ΄ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, καθώς και εκείνους της Καλαμαριάς και της Νεάπολης.

Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο στη Δ΄ ΔΟΥ της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον διευθυντή της συγκεκριμένης υπηρεσίας, ο αριθμός όσων κατέθεσαν μέχρι σήμερα τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους ξεπέρασε ήδη κατά 250 τον αντίστοιχο της περσινής χρονιάς.

Πάντως, κατά την εκτίμηση των διευθυντών των ίδιων εφοριών στο σημερινό αδιαχώρητο που δημιουργήθηκε στις ΔΟΥ συνέβαλε, τόσο η συνήθεια του Ελληνα να τακτοποιεί τις υποθέσεις του την τελευταία στιγμή όσο και το γεγονός ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών, προκήρυξε απεργία για την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Διαβάστε ακόμα:
Χαμός από ουρές στις εφορίες – Κλειστές οι ΔΟΥ Πέμπτη και Παρασκευή!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε