Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Στον “αέρα” οι σχολικές εκδρομές – Εξαφανισμένος ο υπεύθυνος τουριστικού πρακτορείου

ΦΩΤΟ από aggelioforos.gr
ΦΩΤΟ από aggelioforos.gr

Εισαγγελική έρευνα πραγματοποιείται έπειτα από καταγγελίες γονέων ότι έχουν δώσει τις προκαταβολές και δεν έχουν ενημερωθεί για το πότε θα γίνουν οι εκδρομές.

Κατεπείγουσα προκαταρτική εξέταση διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για να εξεταστεί αν υπάρχζει απάτη και για να αποδωθούν οι ευθύνες στα πρόσωπα που εμπλέκονται.

Κινδυνεύουν οι σχολικές εκδρομές των μαθητών του 1ου Λυκείου Θεσσαλονίκης, του 15ου Λυκείου Θεσσαλονίκης, του 1ου Λυκείου Ασβεστοχωρίου, αλλά και των προσκόπων του 16ου Συστήματος που απευθύνθηκαν σε ένα συγκεκριμένο ταξιδιωτικό πρακτορείο.

Οι γονείς των μαθητών χθές συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του πρακτορείου ζητώντας να μιλήσουν με κάποιον υπεύθυνο ο οποίοςόμως ήταν “εξαφανισμένος”. Ο μεσάζοντας που είχε αναλάβει τη συγκέντρωση χρημάτων ως προκαταβολή υποστηρίζει ότι και ο ίδιος βρίσκεται σε αντιδικία με το συγκεκριμένο τουριστικό πρακτορείο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, πριν από λίγες μέρες, το ίδιο ταξιδιωτικό γραφείο ”κρέμασε” Έλληνες μαθητές απο την Αλεξανδρούπολη στη Βαρκελώνη!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε