Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Θεσσαλονίκη: Στους δρόμους για τα οικονομικά μέτρα

Θεσσαλονίκη: Στους δρόμους για τα οικονομικά μέτρα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.11.2011 | 21:28
Πρώτη δημοσίευση: 04.11.2011 | 21:55

Συλλαλητήριο της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ) πραγματοποιήθηκε απόψε, στη Θεσσαλονίκη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

Στους διαδηλωτές, που συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα του Βενιζέλου, μίλησε -μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος της ΕΔΟΘ, Πέτρος Κετικίδης, ο οποίος τόνισε ότι «η κυβέρνηση, μετά από δύο χρόνια επαχθούς πολιτικής απέναντι στους εργαζόμενους στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, ζητά σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, για να συνεχίσει μαζί πλέον και με τους νέους ‘συμμάχους’ της, την πολιτική των εκατοντάδων χιλιάδων απολύσεων, τη διαρκή μείωση μισθών και συντάξεων, την πολιτική που υπερχρεώνει τη χώρα και οδηγεί σε ξεπούλημα την κρατική περιουσία σε επενδυτές - ‘αρπακτικά’».

Ο πρόεδρος της ΕΔΟΘ πρόσθεσε ότι θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν οι «αγωνιστικές» κινητοποιήσεις, «με στόχο την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών, που οδηγούν τους εργαζόμενους στη φτώχεια και την εξαθλίωση».

Ακολούθησε πορεία μελών Πρωτοβάθμιων Σωματείων του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, η οποία κατέληξε στην οδό Εγνατία, μπροστά από το άγαλμα Βενιζέλου.

   


   Διαδώστε αυτό το άρθρο