Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Στους δρόμους οι πολύτεκνοι…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δηλώνουν απελπισμένοι από τα νέα μέτρα και ζητούν από την κυβέρνηση να σκύψει πάνω από τα προβλήματά τους…

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν μέλη του κεντρικού συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Νομού Θεσσαλονίκης «Οι Άγιοι Πάντες» ενάντια στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

Στην εκδήλωση, που έλαβαν μέρος και μέλη προεδρείων των Συλλόγων Πολυτέκνων, Κιλκίς, Κοζάνης, Χαλκιδικής, Καβάλας, Σερρών και Δράμας, τονίστηκε ότι στα νέα νομοσχέδια δεν λαμβάνεται καμία μέριμνα για τις πολύτεκνες οικογένειες.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση πραγματοποίησαν στη συνέχεια, μέσω των οδών Εγνατίας και Βενιζέλου πορεία διαμαρτυρίας προς το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας – Θράκης, όπου τοιχοκόλλησαν ψήφισμα με αιτήματά τους.

Τα πέντε βασικά αιτήματα των πολύτεκνων είναι: δίκαιη φορολογική αντιμετώπιση, δίκαιη αντιμετώπιση στο νόμο για τη δημοσιονομική προσαρμογή, δίκαιη αντιμετώπιση στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, δίκαιη αντιμετώπιση στο νόμο για τους ημιυπαίθριους χώρους καθώς και να μην καταργηθεί ο διορισμός πολύτεκνων εκπαιδευτικών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε