Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Συνταξιούχοι του ΙΚΑ στους δρόμους

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στους δρόμους της Νέας Κρήνης βγήκαν οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, στη Θεσσαλονίκη, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Υγείας…

και εκφράζοντας την αντίθεσή τους στα σενάρια περί συγχώνευσης ή κατάργησης του νοσοκομείου ΙΚΑ “Παναγία”. Στις 07.00 το πρωί, οι συνταξιούχοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΙΚΑ Νέας Κρήνης, στο πάρκο Ούλαφ Πάλμε, συνέχισαν τη διαμαρτυρία στις 09.00 στο νοσοκομείο ΙΚΑ Παναγία και μετά επέστρεψαν στο ΙΚΑ Ν. Κρήνης.

«Το ΙΚΑ Νέας Κρήνης από τις 6.30 το πρωί ήταν γεμάτο, το «184» δεν λειτουργεί, οι γιατροί απεργούν. Εμείς ενημερώσαμε τους ασθενείς για την κατάσταση που επικρατεί. Διαμαρτυρόμαστε για την κατάσταση στο χώρο της Υγείας και συμπαραστεκόμαστε στους γιατρούς. Ζητάμε δημόσια και δωρεάν υγεία γιατί οι συνταξιούχοι δεν αντέχουν να πληρώνουν τα 5 ευρώ για να εξεταστούν στα νοσοκομεία. Πληροφορηθήκαμε ότι θέλουν να κλείσουν το “Παναγία” και να το συγχωνεύσουν με άλλα νοσοκομεία. Αν κλείσει πως θα εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ;» δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΙΚΑ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Σαλονικιός.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε