Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Το συγκινητικό ”αντίο” των μαθητών στη δασκάλα που σκοτώθηκε μπροστά τους!

ΦΩΤΟ από thestival.gr
ΦΩΤΟ από thestival.gr

Ο θάνατος της άτυχης δασκάλας συγκόνισε ολόκληρη τη χώρα και οι μαθητές της, την αποχαιρέτησαν με ένα γράμμα που κάνει τους πάντες να δακρύζουν…

Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο αποχαιρέτησαν οι μαθητές του δημοτικού στην Τούμπα Θεσσαλονίκης τη δασκάλα τους, που έχασε τη ζωή της, την περασμένη Τετάρτη, όταν έπεσε από την ταράτσα του σχολείου, την ώρα που προσπαθούσε να στολίσει το κτίριο.

Οι μαθητές που ακόμα εμφανίζονται απαρηγόρητοι έγραψαν ένα αποχαιρετιστήρια γράμμα στην αδικοχαμένη Ελευθερία Ρούσσου και το κόλλησαν στην πόρτα του σχολείου.

”Κα Ελευθερία, ήμασταν πολύ τυχεροί που σας γνωρίσαμε και μας κάνατε να λατρέψουμε το μάθημά σας. Θα σας αγαπάμε και θα σας θυμόμαστε για πάντα. Με αγάπη οι μαθητές σας”.
ΦΩΤΟ από thestival.gr
Η άτυχη 41χρονη γυναίκα έπεσε στο κενό από ύψος 10 μέτρων. Πάτησε στην κεραμοσκεπή, αλλά η ψευδοροφή στην οποία στηριζόταν, υποχώρησε. Κι εκείνη, βρέθηκε στο κενό. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Οι συνάδελφοί της άκουσαν τον εκκωφαντικό θόρυβο κι αμέσως έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί.

Όταν αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα, η πρώτη τους σκέψη ήταν να φυγαδεύσουν τους μαθητές της άτυχης γυναίκας, για να μη δουν τη δασκάλα τους νεκρή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη: Ασύλληπτη τραγωδία στην άσφαλτο – Δύο νεκροί από έκρηξη σε φλεγόμενο ασθενοφόρο!

Ηράκλειο: ”Χάσαμε το παιδί μας, μετά από εγχείρηση αμυγδαλών” – Οι γονείς ζητούν δικαίωση!

Αχαϊα: Τρόμος για νεαρό οδηγό σε πάρκινγκ – Τον χτύπησαν με όπλο στο κεφάλι!

Εύβοια:Γνωρίστε το νησί που κάνει Άραβες και Ρώσους να ”σφάζονται” -Φωτό και βίντεο!

Κρήτη:Δύσκολοι καιροί για πρωταθλήτριες – Σφαιροβόλος έπιασε δουλειά σε βουλκανιζατέρ!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε