Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τον μαχαίρωσε στη μέση του δρόμου – Αγωνία για τη ζωή του νεαρού!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αιματηρό επεισόδιο με θύμα άνδρα, περίπου 40 ετών, σημειώθηκε λίγο νωρίτερα στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία…

από την Αστυνομία, το θύμα δέχθηκε χτύπημα με μαχαίρι και διακομίστηκε τραυματισμένο σε νοσοκομείο της πόλης. Στο σημείο βρίσκεται η Αστυνομία που ερευνά την υπόθεση, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του δράστη κι εάν έχει συλληφθεί.

Πυροβόλησε τον αδερφό της φίλης του

Σε περιοχή της Χαλκιδικής εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος που κατηγορείται ότι το περασμένο Σάββατο πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο τον 35χρονο αδελφό τής συντρόφου του στα Διαβατά, με συνέπεια να τον τραυματίσει σοβαρά. Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις ανακριτικές Αρχές της Θεσσαλονίκης κι έπειτα από αναζητήσεις, αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τον εντόπισαν χθες το μεσημέρι και του φόρεσαν χειροπέδες.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στον οικισμό Ρομά Αγία Σοφία, ύστερα από καβγά που ξέσπασε ανάμεσα στον 29χρονο και τον 35χρονο για προσωπικές διαφορές. Το θύμα μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα και την ωμοπλάτη. Ο κατηγορούμενος ως δράστης οδηγείται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε