Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Χαμός σε λεωφορείο με οδηγό και επιβάτισσα – ”Τον πλησίασα και μου έβρισε τη μάνα”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σκηνές απείρου κάλλους σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ. Η ανακοίνωση του οδηγού προκάλεσε ένταση και ένα θερμό επεισόδιο, που είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες…

Όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα παραπονέθηκε σε οδηγό του ΟΑΣΘ επειδή δεν της άνοιγε την πόρτα για να κατέβει. Εκείνος, σύμφωνα με την καταγγελία, άρχισε να την βρίζει χυδαία και να την απειλεί, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των άλλων επιβατών που παρακολουθούσαν. Το περιστατικό καταγγέλλει ο αδελφός της επιβάτισσας που έζησε τα γεγονότα μέσα στο λεωφορείο. Συγκεκριμένα, το συμβάν σημειώθηκε, όταν ο οδηγός της γραμμής 57, ανακοίνωσε στους επιβάτες ότι δεν θα συνεχιστεί το δρομολόγιο, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων που άρχιζε στις 21:00. Η ώρα ήταν ακόμα 20:20 και για αυτό τον λόγο η γυναίκα έκανε παράπονα. Τότε ο οδηγός άστραψε και βρόντηξε! Κατηγορείται ότι έβρισε, μπροστά και σε άλλους επιβάτες την επιβάτισσα, αναφερόμενος και στην μητέρα της, ενώ άνοιξε τις πόρτες να κατέβει μόνο όταν άκουσε ότι ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Η καταγγελία για το επεισόδιο

«Χθες το βράδυ στις 21:20 και ενώ περίμενε η αδελφή μου το λεωφορείο 57 από τις 20:20 εμφανίστηκε στη στάση του βαρδάρη όπου επιβιβάστηκαν και τους ανακοίνωσε ότι λόγο της απεργίας δεν θα συνεχίσει το δρομολόγιο. Σε παράπονα της αδερφής μου ο οδηγός την εξύβρισε χυδαία και την αδελφή μου και την μητέρα μου που δεν ήταν παρόν στο συμβάν.

Στην Βενιζέλου στο βενζινάδικο φάρος ακινητοποίησε το όχημα και την προπηλάκισε τρομοκρατώντας την και απειλώντας ότι θα τη χτυπήσει χωρίς να ανοίγει τις πόρτες για να κατέβει. Η αδελφή μου κάλεσε την αστυνομία και στο άκουσμα άνοιξε τις πόρτες και αποβιβάστηκε τρομαγμένη μαζί με άλλους δυο επιβάτες. Ο οδηγός έφυγε. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο όπου κατέγραψε το περιστατικό και θα ακολουθήσει καταγγελία στον ΟΑΣΘ και μήνυση από την πλευράς της αδερφής μου».

Πηγή: seleo.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε