Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Χαμός στο facebook για τον ”βασιλιά του βρώμικου” – Ο Μαύρος που έγινε θέμα συζήτησης (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από το thestival.gr
ΦΩΤΟ από το thestival.gr

Βροχή τα σχόλια στο facebook για τον εικονιζόμενο άντρα – Η… τρέλα πάει στη δυτική Θεσσαλονίκη!

Μια από τις πιο ιστορικές καντίνες της δυτικής Θεσσαλονίκης, ανοίγει ξανά μέσα στον Νοέμβριο και ήδη στο γκρουπ που έχει δημιουργηθεί στο facebook επικρατεί το… αδιαχώρητο! Περισσότεροι από 1.600 χρήστες έχουν δηλώσει ότι θα τιμήσουν τον “Μαύρο” στο άνοιγμά του την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και ακόμα έχουμε ένα μήνα μπροστά. Και το… 1/10 αυτών να τιμήσει με την παρουσία του τον Μαύρο, πραγματικά δεν θα προλαβαίνει να φτιάχνει σάντουιτς εκείνη τη μέρα…

Ο Μαύρος γεννήθηκε στην Κομοτηνή, το ’48 και ήρθε στη Θεσσαλονίκη το 1956. Τότε άρχισε να πουλάει κουλούρια. Το ’61 άφησε τα κουλούρια και έπιασε τα σάντουιτς, αρχικά στην παραλία, με ένα καρότσι. Το 1965, το καρότσι του παρκάρει πλέον στην Σταυρούπολη, κοντά στην πλατεία Τερψιθέας.

Ο λόγος για τον οποίο η καντίνα έκλεισε πριν περίπου δύο χρόνια, δεν έγινε ποτέ γνωστός, ωστόσο κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες στην πόλη, που μιλούσαν άλλοτε για ακόμα ένα κλείσιμο λόγω κρίσης, ή για μη ανανέωσης της άδειας. Επίσης, ποτέ κανείς δεν είπε με σιγουριά ότι ο Μαύρος θα ανοίξει ξανά.

Πηγή: thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε