Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Θεσσαλονίκη: Υπόσχεση Μπουτάρη για πάταξη του παραεμπορίου

Θεσσαλονίκη: Υπόσχεση Μπουτάρη για πάταξη του παραεμπορίου
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.04.2011 | 15:57
Πρώτη δημοσίευση: 11.04.2011 | 15:43

Πρόθεση του δήμου Θεσσαλονίκης είναι η διαρκής αστυνόμευση και η απομάκρυνση των παράνομων πλανόδιων πωλητών, τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης...

Γιάννης Μπουτάρης, ύστερα από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Μιχάλη Ζορπίδη. Ο τελευταίος ζήτησε από το δήμαρχο τη διενέργεια συνεχών ελέγχων, ενώ έθεσε και το αίτημα της απαλλαγής από τα δημοτικά τέλη των επαγγελματιών που πλήττονται οικονομικά από τα έργα του μετρό.

Για το θέμα της καθαριότητας της πόλης, ο κ. Μπουτάρης επισήμανε ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχει αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα, ενώ πρότεινε στη διοίκηση του ΕΕΘ να αναλάβει το κόστος επιδιόρθωσης πέντε απορριμματοφόρων του Δήμου Θεσσαλονίκης. «Είμαστε διατεθειμένοι να στηρίξουμε οποιαδήποτε προσπάθεια στοχεύει στο καλό της πόλης», απάντησε ο κ. Ζορπίδης.

Σε ό,τι αφορά την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος ανέφερε ότι βρίσκεται στα σκαριά η δημιουργία τριών περιπατητικών διαδρομών στην πόλη, ενώ πρότεινε και τη συμμετοχή του ΕΕΘ στον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής της Θεσσαλονίκης.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο