Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη:Στα αζήτητα το κορμάκι της 11χρονης που σκοτώθηκε από λεωφορείο!

ΦΩΤΟ από thousandnews.gr
ΦΩΤΟ από thousandnews.gr

Η εγκατάλειψη και τα βάσανα που βίωσε το κοριτσάκι των φαναριών στη σύντομη ζωή του, συνεχίζονται και μετά το θάνατό του από σχολικό λεωφορείο, ενώ διέσχιζε με ποδήλατό την οδό Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης…

Χωρίς ανάπαυση και μετά θάνατον, παραμένει η 11χρονη Στέφκα, το κοριτσάκι που ζητιάνευε στα φανάρια και τραυματίσθηκε θανάσιμα όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το δυστύχημα είχε συμβεί την περασμένη Τρίτη, στην οδό Λαγκαδά ενώ το κορίτσι έκανε ποδήλατο και χτυπήθηκε από οδηγό λεωφορείου που μετέφερε μαθητές. Αν και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, άφησε την τελευταία της πνοή στο χειρουργείο λόγω των πολλαπλών κακώσεων.

Εκτοτε η σορός της παραμένει στο νεκροθάλαμο του νοσοκομείου “Γ.Γεννηματάς” καθώς τα στοιχεία της γυναίκας που ισχυρίστηκε ότι είναι γιαγιά της, δεν έχουν ταυτισθεί έως σήμερα και το διαβατήριο του κοριτσιού διαπιστώθηκε ότι ανήκει σε κορίτσι που είναι ζωντανό στη Βουλγαρία.

Προξενικές αρχές και Τροχαία Θεσσαλονίκης συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπιστούν τα ακριβή στοιχεία του παιδιού και ήδη στάλθηκαν φωτογραφίες και δακτυλικά αποτυπώματα της 11χρονης στη βουλγαρική αστυνομία, μέσω Ιντερπόλ, για να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηράκλειο: Το ξέσπασμα της χήρας του αδικοχαμένου διευθυντή του ΕΚΑΒ, Δημήτρη Βουρβαχάκη!

Κρήτη: Βγαίνουν από την καταστολή τα παιδιά της αιματηρής καταδίωξης!

Χανιά: ”Στα μαύρα” για τον θάνατο γνωστού δικηγόρου – Γλίστρησε και σκοτώθηκε ακαριαία!

Χανιά:H χαμογελαστή κοπέλα δεν πλησίασε το νεαρό επειδή της άρεσε…

Γιαννιτσά: Τον έβλεπαν να τρέχει στους δρόμους, με μια τηλεόραση στην πλάτη!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε