Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη:”Τσαυτάρη πάρε τα βρακιά σου και φύγε” – Επίθεση αγροτών με απίστευτες εκφράσεις!

Θεσσαλονίκη:”Τσαυτάρη πάρε τα βρακιά σου και φύγε” – Επίθεση αγροτών με απίστευτες εκφράσεις!

Με βαριές εκφράσεις και λεκτικές επιθέσεις εναντίον του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Α.Τσαυτάρη και του υπουργού Μακεδονίας Θράκης Θ.Καράογλου αποχώρησαν γεμάτοι οργή οι Σερραίοι αγρότες από το ΥΜΑΘ, αφού ο κ.Τσαυτάρης δεν μπόρεσε τελικά να τους συναντήσει ούτε 5 λεπτά. Το πρωί έδωσαν συνέχεια στην αντιπαράθεση… (δείτε τα βίντεο)

Αργά χθες το βράδυ (07-02-2013) οι αγρότες ήταν έξαλλοι στο ΥΜΑΘ και προειδοποίησαν τον κ.Τσαυτάρη να μην επισκεφτεί την περιοχή τους καθώς “είναι ανεπιθύμητος”. Δείτε τα επόμενα δύο βίντεο της έντασης…


Αμέσως μετά την αποχώρηση των Σερραίων αγροτών, οι κύριοι Καράογλου και Τσαυτάρης εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί η συνάντηση, ενώ όπως είπαν θα γίνει προσπάθεια να κλειστεί κάποιο ραντεβού και με τους Σερραίους αγρότες. “Δεν αρνείται κανένας τον διάλογο” επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ.Τσαυτάρης.

Το κλίμα έντασης πάντως υπήρχε από την αρχή, όταν άρχισε η ξεχωριστή συνάντηση του κ.Τσαυτάρη με τους αγρότες από τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική. Ο εκπρόσωπος των Σερραίων αγροτών Στέργιος Λίτος, κατήγγειλε το γεγονός, λέγοντας ότι το υπουργείο διαχωρίζει τους αγρότες, ενώ επιτέθηκε και εναντίον των Θεσσαλονικιών αγροτών, υποστηρίζοντας ότι προσπαθούν να προωθήσουν δική τους “ατζέντα” και πως αύριο θα πάρουν απόφαση να λύσουν το μπλόκο στα “Πράσινα Φανάρια”, υπονοώντας ότι προσπαθούν να κάνουν συμφωνία “κάτω από το τραπέζι”

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος των αγροτών της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, από το μπλόκο των “Πράσινων Φαναριών” Χρήστος Τσιλιάς, απαντώντας στα όσα τους καταλόγισαν οι αγρότες από τις Σέρρες, είπε ότι οι Θεσσαλονικείς είχαν από χθες κλεισμένο ραντεβού με τον κ.Τσαυτάρη και πως ο ίδιος αγνοεί το πώς και το γιατί οι Σερραίοι συνάδελφοι του βρέθηκαν στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

“Δεν γνωρίζω γιατί αντέδρασαν με αυτόν τον τρόπο.. Ούτε συμφωνία κάναμε με τον υπουργό…. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Εμείς μιλήσαμε με τον υπουργό, μας άκουσε, λύσεις δεν έδωσε και συνεχίζουμε τον αγώνα μας” δήλωσε ο κ.Τσιλιάς, λέγοντας πως η πρόταση του στη συνέλευση που θα γίνει την Παρασκευή στο μπλόκο των “Πράσινων Φαναριών”, θα είναι για συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Το πρωί οι αγρότες έδωσαν συνέχεια στην κόντρα, από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε