Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη:”Τυφλός” με δεξιοτεχνία στο παρκάρισμα -Πήρε 26.000€ από το δημόσιο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο 60χρονος που έπαιρνε επίδομα τυφλότητας, έβλεπε όπως θα διαπιστώσετε, κάτι παραπάνω από καλά!

Όλα ξεκίνησαν από μία καταγγελία γνωστού του 60χρονου, που ανέφερε ότι ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, έβλεπε μια χαρά και παρόλα αυτά, έπαιρνε επίδομα τυφλότητας. Οι άνδρες του ΣΔΟΕ άρχισαν να τον παρακολουθούν το τελευταίο διάστημα και διαπίστωσαν πως ο 60χρονος πάρκαρε με ιδιαίτερη άνεση το αυτοκίνητό του.

Μάλιστα όπως είπαν οι άνδρες του ΣΔΟΕ στον εισαγγελέα, «σε μία από τις περιπτώσεις που είδαν στάθμευσε το αυτοκίνητο του σ’ ένα χώρο μήκους 4,5 μέτρων τη στιγμή που το αυτοκίνητο που οδηγούσε έχει μήκος 4,1 μέτρα»!

Όπως έγινε γνωστό, ο 60χρονος κατηγορείται ότι εισέπραττε δύο επιδόματα, το συνολικό ύψος των οποίων ανέρχονταν σε 760 ευρώ το μήνα. Το ένα από το ΙΚΑ και το άλλο από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας του δήμου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τη δικογραφία, από τα μέσα Ιουλίου του 2007 έως σήμερα εισέπραξε παράνομα το ποσό των 26.000 ευρώ.

Παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, αρμόδιο για οικονομικά εγκλήματα, Λάμπρο Τσόγκα, ο οποίος άσκησε βάρος του ποινική δίωξη για απάτη, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και ηθική αυτουργία σε χορήγηση ψευδούς βεβαίωσης και ψευδούς ιατρικού πιστοποιητικού. Ακολούθως παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

Δικογραφία όμως για ψευδή βεβαίωση σχηματίζεται και εις βάρος γιατρού του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ» ο οποίος φέρεται ότι γνωμοδότησε, ώστε να δοθεί το επίδομα τυφλού στο συγκεκριμένο άτομο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Σύρος:Τον σακάτεψαν και τον πέταξαν στα σκουπίδια-Διασκέδαζε νωρίτερα σε μπαρ!

Πιερία: Ξεκίνησε για τη δουλειά και βρήκε στον δρόμο νεκρό, τον γείτονά του!

Ζάκυνθος: Οι προκλήσεις των Σκοπιανών στο πιο διάσημο ναυάγιο!

Ηράκλειο: Αυτοκτόνησε με ”βουτιά” στο κενό – Άφησε σημείωμα στους δικούς του!

Κορινθία: Η νύχτα που… η ρέντα εγκατέλειψε όλους τους τζογαδόρους!

Ζάκυνθος:Οι πιο…large Πακιστανοί – Τα έπιναν και άφηναν πάντα πουρμπουάρ!

Αχαϊα: Ντοκουμέντα… δυστυχίας στους δρόμους – Φωτό και βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε