Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Θήβα: Ανατίναξαν ΑΤΜ και μπήκαν στην τράπεζα με βαριοπούλες – Βούτηξαν 56.000€ και έγιναν καπνός!

ΦΩΤΟ από lamiastar.gr
ΦΩΤΟ από lamiastar.gr

Οι δράστες δεν έκαναν πίσω όταν άρχισαν να χτυπούν οι συναγερμοί της τράπεζας – Σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών, που βρήκαν ένα καμμένο αυτοκίνητο… (ΦΩΤΟ)

Ανατίναξαν το ΑΤΜ και έσπασαν με βαριοπούλες τις τζαμαρίες. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για την ίδια συμμορία που πριν λίγες ημέρες είχε “χτυπήσει” ΑΤΜ στα Οινόφυτα. Αυτή τη φορά οι δράστες, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τρεις και φορούσαν κουκούλες, έβαλαν στόχο το ΑΤΜ υποκαταστήματος τράπεζας στις Ερυθρές. Λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα οι κάτοικοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους από την δυνατή έκρηξη. Το μηχάνημα μπορεί σχεδόν να διαλύθηκε άλλα τα συρτάρια που είχαν μέσα τα χρήματα δεν ανοιξαν.

Οι θρασύτατοι ληστές παρά το ότι γινόταν χαμός από συναγερμούς που χτυπούσαν δεν έφυγαν. Με τις βαριοπούλες έσπασαν τις τζαμαρίες, μπήκαν μέσα στην τράπεζα, πήραν 56.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί βρήκαν, στην περιοχή της Κάζας ένα Citroën Xsara καμμένο, το οποίο πιθανολογείται ότι είναι το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν αρχικά οι δράστες. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Θηβών.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε