Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Θράκη: Πτήση τριών ελικοπτέρων προκάλεσε σάλο και καταγγελία βουλευτή!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σε σειρά φαίνεται πως μπαίνουν πλέον τα στοιχεία για το ποιοι ήταν οι επιβάτες των τριών ελικοπτέρων που προσγειώθηκαν το Σάββατο το μεσημέρι στο κάστρο του Διδυμοτείχου…

Όλα ξεκίνησαν, όταν εμφανίστηκαν τρία ελικόπτερα στον ουρανό του Έβρου. Νωρίτερα είχαν απογειωθεί από το Πόρτο Λάγος.  Σύμφωνα με κατοίκους του Διδυμοτείχου τα τρία ελικόπτερα προσγειώθηκαν στο κάστρο του Διδυμοτείχου πολύ κοντά στην Αρμενική εκκλησία.

Αμέσως κάτοικοι ξεσηκώθηκαν, καθώς στην περιοχή δεν υπάρχει ελικοδρόμιο και βρίσκεται πολύ κοντά σε αρχαιολογικό χώρο, αν δεν είναι εντός αυτού.

Την ώρα της εμφάνισης των ελικοπτέρων βρίσκονταν στο Διδυμότειχο η Βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ Όλγα Ρενταρή, η οποία προχώρησε σε καταγγελία στο αερολιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης. Η κ. Ρενταρή σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, μας ανέφερε ότι υπήρχε σχέδιο πτήσης κι ότι περιμένει περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thrakinea.gr, σε ένα από τα ελικόπτερα επέβαινε πολύ γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας, ο οποίος προτίθεται να επενδύσει στον Έβρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σύμη: Επιχειρηματίας τα έκανε… λίμπα με το ελικόπτερό του!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε