Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Θρίλερ με το θάνατο του Γερμανού τουρίστα – Δεν πέθανε από φίδι!

Θρίλερ με το θάνατο του Γερμανού τουρίστα – Δεν πέθανε από φίδι!

Μυστήριο γύρω από την αιτία θανάτου του 68χρονου Γερμανού τουρίστα, που άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του Πολυγύρου…

Ο θάνατός του αρχικά αποδόθηκε σε δάγκωμα από οχιά. Ο 68χρονος έκανε δουλειές στην αυλή του σπιτιού του στη Σάρτη Χαλκιδικής όταν συνέβη το περιστατικό και οι συγγενείς του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, ο ιατροδικαστής Ματθαίος Τσούγκας, με βάση τα συμπεράσματα από τη διενεργηθείσα νεκροψία, υποστηρίζει πως ο θάνατος δεν οφείλεται σε δάγκωμα φιδιού. Η εξέταση έγινε σε χρονικό σημείο κατά την οποία η σύζυγος και οι συγγενείς του θανόντος είχαν ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να γίνει η καύση της σορού στη γειτονική Βουλγαρία.

Επίσης, εντύπωση προκάλεσε στον κ. Τσούγκα το γεγονός ότι η σύζυγος του νεκρού τον μετέφερε αρχικά σε κωματώδη κατάσταση και με το χέρι στον πάγο στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, το οποίο εξέδωσε το πιστοποιητικό θανάτου, αναφέροντας ως αιτία θανάτου “καρδιακή ανακοπή πιθανότατα από δάγκωμα φιδιού”. Μάλιστα, όπως είπε, τη συνόδευε τρίτο πρόσωπο που δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Τέλος, ερωτήματα προκαλεί, κατά τον ίδιο, η επίσπευση από πλευράς οικείων της διαδικασίας ταρίχευσης της σορού, ώστε να γίνει η καύση. Όπως είπε ο κ. Τσούγκας, η αιτία θανάτου του ηλικιωμένου είναι δυνατό να διαπιστωθεί από τον εργαστηριακό έλεγχο των σωματικών υγρών.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, Μαγδαληνή Γαλάταλη, που έδωσε εντολή να διεξαχθούν νέες έρευνες.

Διαβάστε επίσης: Χαλκιδική: Πέθανε από δάγκωμα οχιάς Γερμανός τουρίστας!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε