Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Θρίλερ με τον ανθρώπινο σκελετό που βρέθηκε σε πηγάδι! Ανήκει σε νεαρό άνδρα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Απαντήσεις στο νέο θρίλερ που αποκαλύφθηκε νωρίς το μεσημέρι, με τον ανθρώπινο σκελετό ο οποίος εντοπίστηκε σε πηγάδι στα Μάλια, δίπλα από το νεκροταφείο της περιοχής, προσπαθούν να δώσουν οι Αστυνομικές Αρχές του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το ekriti, οι πρώτες εκτιμήσεις από την πλευρά των ιατροδικαστών συγκλίνουν στο ότι ο σκελετός είναι πολύ πιθανό να ανήκει σε άνδρα νεαρής ηλικίας ενώ ένα άλλο στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει τόσο τους επιστήμονες όσο και τις Αρχές, είναι το γεγονός ότι η γνάθος βρέθηκε σε καλή κατάσταση.

Μαζί με τον σκελετό εντοπίστηκε και μία φωτογραφική μηχανή αλλά και μία ζώνη, με αστυνομική πηγή να περιγράφει ότι η φωτογραφική μηχανή ήταν από αυτές που εμφάνιζαν τη φωτογραφία αμέσως.

Το ενδεχόμενο ο σκελετός να ανήκει στον Βρετανό Στίβεν Κουκ που εξαφανίστηκε το 2005 από την περιοχή των Μαλίων, “παίζει” ψηλά στις συζητήσεις ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι η υπόθεση του 20χρονου Βρετανού, παραμένει μέχρι και σήμερα ένα μυστήριο. Η οικογένεια του χθες, μέσω του αδελφού του, ζήτησε να ανοίξουν τα στόματα στα Μάλια και να μαθευτεί η αλήθεια γύρω από την εξαφάνιση του νεαρού.

Πηγή: ekriti

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε