Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Θρήνος στην Κρήτη για την 15χρονη Ελπίδα – Η νεκροψία θα “φωτίσει” την τραγωδία [pics]

Θρήνος στην Κρήτη για την 15χρονη Ελπίδα – Η νεκροψία θα “φωτίσει” την τραγωδία [pics]

Σπαραγμός για το θάνατο της 15χρονης Ελπίδας. Σήμερα το τελευταίο αντίο στη 15χρονη αθλήτρια.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου της 15χρονης μπασκετμπολίστριας που χτες το απόγευμα άφησε την τελευταία της πνοή στον Άγιο Νικόλαο αναμένει η οικογένεια της.

Σήμερα εν τω μεταξύ θα πραγματοποιηθεί και η πολιτική κηδεία της άτυχης Ελπίδας ενώ η σορός της θα εκτεθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της πρώην ΤΕΔΚ Λασιθίου για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε χτες στο νοσοκομείο χωρίς σφυγμό και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν.

Στο νοσοκομείο σημειώθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με την οικογένεια της να μην μπορεί να πιστέψει το ξαφνικό κακό.

Το 15χρονο κορίτσι δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας, ήταν μάλιστα και αθλήτρια του μπάσκετ και η είδηση του αιφνίδιου θανάτου της προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία. 

Η είδηση του θανάτου της έκανε το γύρο της Ελλάδας και προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση.

Σε ανακοίνωση της η ομάδα διοργάνωσης του Παιδικού Φεστιβαλ Αγίου Νικολάου αναφέρει: 

Η οικογένεια του Παιδικού μας φεστιβάλ πενθεί. Έφυγε από κοντά μας στα 15 της χρόνια, εντελώς ξαφνικά η Ελπίδα «μας», πολυτάλαντη, αισιόδοξη, ευγενική, ονειροπόλα, μα πάνω απ΄όλα, το γελαστό κορίτσι της Ρίτσας και του Γρηγόρη, η πιο πιστή φίλη του παιδικού μας φεστιβάλ, καθώς το παρακολουθούσε και τα 7 χρόνια ζωής του από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή της προετοιμασίας του στο πλάι της μητέρας της, η οποία είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος της οργανωτικής επιτροπής. 

Την αποχαιρετούμε με πόνο ανείπωτο για το άδικο και αναπάντεχο μοιραίο την Κυριακή 7 Αυγούστου. Η πολιτική τελετή του τελευταίου αποχαιρετισμού θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της πρώην ΤΕΔΚ Λασιθίου στην οδό Χορτατσών και Αναπαύσεως, όπου η σορός θα εκτεθεί για το τελευταίο αντίο από τις 4μμ ως τις 7μ.μ. 
Θα είμαστε εκεί να στηρίξουμε την οικογένειά της και να τιμήσουμε τη μνήμη της.

Μας συγκινεί βαθύτατα ότι ακόμη και τη δύσκολη ώρα της απώλειας η οικογένεια πήρε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει δωρεές αντί στεφάνων και να τις διαθέσει για το Παιδικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου, στη μνήμη της Ελπίδας, για να υπάρχει πάντα «ελπίδα».

Πηγή: cretalive
Φωτογραφίες: fonien
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε