Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τα ναρκωτικά… πήραν τα βουνά – Καταδίωξη – θρίλερ

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στα Βουνά μεταξύ Αγρινίου και Καρπενησίου στη γνωστή γέφυρα της Τατάρνας

Μια σπείρα που διακινεί ναρκωτικά ήθελε να εκμεταλλευτεί και το έδαφος και το ότι ήταν Κυριακή και να περάσει μέσα απ’ τα βουνά 112 κιλά χασίς.
Υπολόγιζαν όμως χωρίς την αστυνομία. Οι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο στη γέφυρα της Τατάρνας. Οι δράστες είχαν μελετημένο σχέδιο. Είχαν δύο αυτοκίνητα. Στο πρώτο υπήρχαν δυο άτομα και ήταν ο προπομπός. Λειτουργούσαν ως εμπροσθοφυλακή του δεύτερου αυτοκινήτου που μετέφερε τα ναρκωτικά.
Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να μπλοκάρουν τα δύο αυτοκίνητα όμως οι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν από το μπλόκο.
Ακολούθησε για πολύ ώρα καταδίωξη στον δρόμο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου με τα ναρκωτικά δεν μπόρεσε να ξεφύγει.
Οι αστυνομικοί του έκλεισαν το δρόμο και του πέρασαν χειροπέδες. Οι άλλοι δύο κατάφεραν να ξεφύγουν, αλλά οι αστυνομικοί θεωρούν θέμα χρόνου τη σύλληψή τους καθώς γνωρίζουν την ταυτότητά τους.
Από την πινακίδα του αυτοκινήτου τους μάλιστα έφτασαν σε τέταρτο μέλος της συμμορίας. Την 50χρονη ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου που στο σπίτι της είχε 228 γραμμάρια χασίς.
Οι αστυνομικοί γνωρίζουν επίσης ότι οι τέσσερις δράστες προμηθεύονται τα ναρκωτικά από σπείρα ακόμη τεσσάρων Αλβανών κακοποιών και έτσι τώρα αναζητούν συνολικά έξι άτομα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε