Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τελεσίγραφο από τα ΚΤΕΛ της Στερεάς για την μεταφορά των μαθητών

Τελεσίγραφο από τα ΚΤΕΛ της Στερεάς για την μεταφορά των μαθητών
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.02.2011 | 17:48
Πρώτη δημοσίευση: 24.02.2011 | 17:48

Οι εκπρόσωποι των ΚΤΕΛ της Φθιώτιδας, της Βοιωτίας, της Εύβοιας, της Φωκίδας και της Ευρυτανίας κρούουν από κοινού τον κώδωνα.

Δηλώνουν ότι αδυνατούν πλέον να συνεχίσουν το έργο μεταφοράς των μαθητών, εάν δεν εξοφληθούν από το κράτος, αφού πλέον αντικειμενικά δεν θα έχουν να πληρώσουν το πετρέλαιο και το προσωπικό.

"Είναι το τελευταίο "καμπανάκι" προς την πολιτεία. Δεν μπορούμε άλλο. Δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε οικονομικά. Μέχρι τώρα, παρ' ότι απλήρωτοι για αρκετούς μήνες εκτελούμε κανονικά τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών", δήλωσε μεταξύ άλλων στο LamiaReport ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας Δημήτρης Χαιρόπουλος.

Στην ερώτηση αν αντιλαμβάνεται το μέγεθος του κοινωνικού προβλήματος που θα δημιουργηθεί και ο κ. Χαιρόπουλος απάντησε: "Φυσικά και αντιλαμβανόμαστε το μέγα κοινωνικό πρόβλημα που θα δημιουργηθεί... Δεν τίθεται θέμα δεν θέλουμε ή πιέζουμε την πολιτεία. Δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε οικονομικά. Μέχρι τώρα παρ' ότι απλήρωτοι για αρκετούς μήνες εκτελούμε κανονικά τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών... Καταλαβαίνουμε τους γονείς. Και εμείς έχουμε παιδιά που πάνε σχολείο."


   Διαδώστε αυτό το άρθρο