Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τελευταίο αντίο από πλήθος Μαγνησιωτών στον Κώστα Λάζο – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ από το e-volos
ΦΩΤΟ από το e-volos

Σύσσωμη η αθλητική οικογένεια της Μαγνησίας και όχι μόνο, αποχαιρέτησε τον άνθρωπο που ταύτισε τη ζωή του με τη Νίκη και το αθλητικό ιδεώδες.

Ήταν όλοι εκεί…,συγγενείς, φίλοι και φυσικά σύσσωμη η αθλητική οικογένεια της Μαγνησίας και όχι μόνο, στο πλευρό της φυσικής οικογένειας του πρώην προέδρου της Π.Α.Ε. Νίκη Βόλου και μέχρι πρότινος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Κώστα Λάζου, που έφυγε από την ζωή το απόγευμα της Τετάρτης, σε τροχαίο δυστύχημα , στον δρόμο μεταξύ Καναλίων και Κερασιάς.

Όπως διαβάζουμε στο e-volos, άνθρωποι όλων των ηλικιών, πολιτικοί, αθλητές και παράγοντες όλων των αθλητικών Συλλόγων της Μαγνησίας, παρουσία των αθλητών, της τεχνικής ηγεσίας αλλά και της διοίκησης υπό τον Ανδρέα Πάτση της Νίκης Βόλου, απέδωσαν φόρο τιμής, ένα λουλούδι και το τελευταίο χειροκρότημα στον άνθρωπο που ταύτισε τη ζωή του με τη Νίκη και το αθλητικό ιδεώδες.

Η κηδεία του 73χρονου, το φέρετρο του οποίου έφερε την σημαία του κυανόλευκου ιστορικού αθλητικού συλλόγου “Η ΝΙΚΗ”, έγινε στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου.

Δείτε το βίντεο από το e-volos:

Διαβάστε ακόμα:

Νεκρός σε τροχαίο ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου Κώστας Λάζος

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τον Δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης για τη νάρκη

Συγκεντρώσεις και καταλήψεις για το σχέδιο “Αθηνά” στη Βόρεια Ελλάδα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε