Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Άγρια επίθεση στο Κορδελιό – Γάζωσαν 4 άτομα έξω από γυμναστήριο – “Βροχή” οι σφαίρες – Τι λέει η διευθύντρια του νοσοκομείου που μεταφέρθηκαν

ΦΩΤΟ από thessnews.gr
ΦΩΤΟ από thessnews.gr

– Tο περιστατικό έγινε έξω από πολυσύχναστο γυμναστήριο στο Κορδελιό στη Θεσσαλονίκη
– Και τα τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου
– Τι λέει η διευθύντρια του νοσοκομείου για τα τραύματά τους
– Τα άτομα που έκαναν την επίθεση επέβαιναν σε μηχανή και πιθανότατα είχαν καλάσνικοφ
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι τραυματίες από τους πυροβολισμούς που έπεσαν πριν από λίγο στο Ελευθέριο Κορδελιό είναι τέσσερις και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Όπως είπε η Διευθύντρια του νοσοκομείου Μαρία Γεογκατζή, στην εκπομπή LiveNews, οι τραυματίες είναι τέσσερις νεροί άνδρες, ηλικίας 19 έως 35 ετών, εκ των οποίων ο ένας έχει “χτυπηθεί” στην πλάτη, ο άλλος στην πλάτη και στον μηρό, ο τρίτος έχει τραύμα στο γόνατο και ο τέταρτος είναι χτυπημένος και στα δύο γόνατα. Σύμφωνα με την διευθύντρια του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, “δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο η ζωή κάποιου”

Πώς έγινε το χτύπημα έξω από το γυμναστήριο

Η επίθεση έγινε έξω από γυμναστήριο της περιοχής από δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Ο ένας κρατούσε υποπολυβόλο -μάλλον Καλάσνικοφ- και “γαζωσε” τα τρία θύματας στα πόδια ενώ τον τέταρτο τον πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα.

Εντύπωση προκαλλεί το θράσος των δραστών, που “χτύπησαν” σε μια πολυσύχνατη περιοχή σε απογευματινή ώρα.

Το γεγονός πάντως, ότι τα χτυπήματα στους τρεις από τους τέσσερις τραυματίες ήταν στα πόδια, κάνει πολλούς να πιστέυουν ότι ίσως οι δράστες να ήθελαν να στείλουν κάποιο μήνυμα στα θύματά τους…

ΦΩΤΟ από thessnews.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις τραυματίες είναι γνωστοί στην Ασφάλεια και έχουν απασχολήσει για υποθέσεις της νύχτας. Οι αρχές προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Με πληροφορίες newsIT.gr, LiveNews, seleo

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε