Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Τη μετατροπή του στρατιωτικού αεροδρομίου της Τρίπολης και σε πολιτικό συζήτησαν Κουίκ και Τατούλης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISI

Συνάντηση εργασίας με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη είχε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ στα γραφεία της περιφέρειας στην Τρίπολη, όπου συζήτησαν τη χρήση του στρατιωτικού αεροδρομίου Τρίπολης και για πολιτικές πτήσεις.

Ο υφυπουργός δεσμεύτηκε να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εκπλήρωση αυτού του στόχου, ενώ ο περιφερειάρχης σημείωσε πως “το αεροδρόμιο της Τρίπολης παραμένει ψηλά στις προτεραιότητες του στρατηγικού σχεδιασμού της περιφέρειας Πελοποννήσου”.

Επιπλέον, ο κύροπς Τατούλης εξέφρασε την ανάγκη ανάληψης εκ μέρους της κυβέρνησης πρωτοβουλιών για την επανεκκίνηση της οικονομίας και την αναδιάταξη της παραγωγικής δυναμικής της χώρας, τονίζοντας παράλληλα ότι “η δανειακή σύμβαση αποτελεί απλώς μια πρόσκαιρη ανάσα και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να βελτιώσει την παραγωγικότητα της χώρας και να δώσει διέξοδο από την κρίση”. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, συζητήθηκαν επίσης το θέμα της αναβάθμισης του αεροδρομίου της Καλαμάτας, η ανάγκη ολοκλήρωσης του χωροταξικού των βοσκοτόπων και η βελτίωση των οδικών αξόνων της Πελοποννήσου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε