Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

“Τη σκότωσα για να την γλιτώσω” ομολόγησε η οικιακή βοηθός της 81χρονης από την Πάτρα

“Τη σκότωσα για να την γλιτώσω” ομολόγησε η οικιακή βοηθός της 81χρονης από την Πάτρα

Αργά του απόγευμα της Δευτέρας σκότωσε την ηλικιωμένη σε διαμέρισμα της οδού Υψηλάντου 108, με το καλώδιο του φορτιστή του κινητού τηλεφώνου.

Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες στράφηκαν στην 35χρονη γυναίκα στην οποία είχαν εμπιστευτεί από τον περασμένο Νοέμβριο τα παιδιά της άτυχης ηλικιωμένης, την φροντίδα της, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας  και χρειαζόταν επιτήρηση.

Η αστυνομία ειδοποίησε φίλη της 35χρονης στην οποία και τηλεφώνησε η φερόμενη ως δράστιδα, η οποία ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Χθες, η Βουλγάρα οικιακή βοηθός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Γιώργο Κονταξή “από την πρώτη στιγμή ομολόγησε, λέγοντας πως δεν ήξερα τι έκανα. Ένας ακόμη ισχυρισμός της ήταν πως το έκανε από οίκτο επειδή την έβλεπε να υποφέρει”.

Το μόνο σίγουρο όπως σημείωσε ο κ. Κονταξής, σύμφωνα με το dete.gr, είναι πως έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και θα ζητήσοyn εξέταση και από ειδικό, ενώ σημαντική στην απόφασή της να προβεί σε αυτή την ενέργεια, ήταν η επήρεια του αλκοόλ, μεγάλες ποσότητες από το οποίο είχε καταναλώσε

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε