Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Την Ιταλία είχαν προορισμό οι παράνομοι μετανάστες που βρέθηκαν στοιβαγμένοι σε φορτηγά

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι 32 λαθρομετανάστες, εντοπίσθηκαν χθες το βράδυ από αστυνομικούς στοιβαγμένοι σε δύο μικρά φορτηγά αυτοκίνητα, στην περιοχή της Μεσαράς κοντά στο Τυμπάκι.

Τους 32 μετανάστες, όπως διαπιστώθηκε, μετέφεραν τέσσερα άτομα, δύο αλλοδαποί και δύο Έλληνες, οι οποίοι συνελήφθησαν ως διακινητές.
Ο εντοπισμός τους, τόσο των λαθρομεταναστών όσο και των διακινητών τους, έγινε από αστυνομικούς του ΤΑΕ Μεσαράς μέσα σε αυτοκίνητα, κατά τη διάρκεια παράκαμψης της εθνικής οδού για να αποφύγουν τους ελέγχους.

Πρόκειται για δεκαπέντε υπηκόους Σομαλίας, οκτώ Πακιστανούς, επτά Σύριους, δύο Αφγανούς, έναν Παλαιστίνιο και έναν Ιρακινό,
οι οποίοι δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις διαμονής τους στη χώρα.

Οι δύο από αυτούς, ο ένας Σύριος και ο Ιρακινός διευκόλυναν παράλληλα τη μετακίνηση των υπόλοιπων μη νόμιμων μεταναστών, καθώς και δυο Έλληνες, ηλικίας 39 και 42 ετών, που διευκόλυναν την παράνομη μεταφορά τους.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, περίμεναν το πλοίο για να μπουν σε αυτό και να ταξιδέψουν στην Ιταλία, ενώ εκτιμάται ότι η Κρήτη ήταν ο ενδιάμεσος σταθμός τους…

Διαβάστε ακόμα:

Αναζητείται υποψήφιος του ΛΑ.Ο.Σ για οπλοστάσιο στη Λακωνία!

Ηγουμενίτσα: Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων μετέφερε Ρουμάνος με το φορτηγό του

Ρόδος: Οι κλέφτες έβαλαν τρία γαϊδούρια στο φορτηγό και… έγιναν καπνός!

Έκλεψαν ολόκληρη καμπάνα στην Κρήτη!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε