Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Την σκότωσε με το κουζινομάχαιρο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Χαλκίδας έπεσε ο 45χρονος άντρας που παραμονές Χριστουγέννων…

με αλλεπάλληλες μαχαιριές, φέρεται ότι έκοψε το νήμα της ζωής μιας 55χρονης γυναίκας στο συνοικισμό Πλακάκια, στην Ερέτρια της Εύβοιας.

Την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μπήκαν στο σπίτι της άτυχής γυναίκας η οποία διέμενε μόνη της και τη βρήκαν ημίγυμνή, νεκρή, σε προχωρημένη σήψη, κάτω από το κρεβάτι φέροντας στο σώμα της αλλεπάλληλες μαχαιριές, με ένα κουζινομάχαιρο που βρέθηκε καρφωμένο στο λαιμό της. (Διαβάστε σχετικό άρθρο)

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε ως κίνητρο του φρικτού εγκλήματος η ληστεία, δεδομένου ότι τα κοσμήματα και τα χρήματα βρέθηκαν στη θέση τους και δεν υπήρχε αναστάτωση στο σπίτι. 
Η αστυνομία από την πρώτη στιγμή έστρεψε τις έρευνες στο οικείο περιβάλλον της, σε εκείνους με τους οποίους συναναστρεφόταν η άτυχη γυναίκα καθημερινά τον τελευταίο καιρό, και συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα από 24 έως 28 Δεκεμβρίου, όπου σύμφωνα με τις αρχές έγινε το έγκλημα. 

Αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και να πρόκειται για έγκλημα πάθους. Τα στοιχεία του εγκλήματος, το προανακριτικό υλικό που περισυνέλλεξαν οι αστυνομικοί από το χώρο όπου βρέθηκε η άτυχη γυναίκα, τα δακτυλικά αποτυπώματα, η διασταύρωση υλικού DNA κ.α «πρόδωσαν» τον δράστη, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες ότι είναι ένας Πακιστανός, ο οποίος διέμενε παράνομα στην Χώρα και με τον οποίο η άτυχη γυναίκα γνωριζόταν αρκετό καιρό. Ο δράστης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και τις επόμενες μέρες πρόκειται να απολογηθεί στον Ανακριτή.

Έφη Ντίνη

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε