Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το ΠΑΜΕ κατέλαβε το γραφείο του περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Το ΠΑΜΕ κατέλαβε το γραφείο του περιφερειάρχη Πελοποννήσου
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 26.09.2012 | 15:10
Πρώτη δημοσίευση: 26.09.2012 | 15:09

Τη συμβολική κατάληψη στο γραφείο του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, στην Τρίπολη, έκαναν το μεσημέρι στελέχη του ΠΑΜΕ Αρκαδίας, μετά την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Πετρινού.

Το ΠΑΜΕ προχώρησε στην κατάληψη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υπογραφή σύμβασης της περιφέρειας Πελοποννήσου, με τη ΡΑΕ, για τα δίκτυα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο περιφερειακός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης και μέλος του ΠΑΜΕ Βαγγέλης Γούργαρης, με δηλώσεις του είπε πως "η πλειοψηφία της περιφέρειας Πελοποννήσου, οι σύμμαχοί της κι ο περιφερειάρχης, πρωταγωνιστούν στην παράδοση της ηλεκτρικής ενέργειας, στο μεγάλο κεφάλαιο για να κερδοσκοπεί σε βάρος του λαού. Μέχρι στιγμής έχουν εγκρίνει εγκατάσταση μονάδων παραγωγής ενέργειας στην περιφέρεια, από ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά πάρκα, συνολικής ισχύος 2.500 MW. Πρόκειται για τεράστια ισχύ, τετραπλάσια και πλέον της συνολικής ισχύος του ενεργειακού κέντρου της Μεγαλόπολης που είναι 600 MW".

Το μέλος του ΠΑΜΕ πρόσθεσε ότι "σήμερα, ο πρωθυπουργός θέλει να υπογράψει σύμβαση με τη ΡΑΕ για το αν ξεπουλήσουν και τα δίκτυα μεταφοράς της ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό θα φέρει νέα οικονομικά βάρη στα λαϊκά στρώματα και μεγαλύτερα κέρδη στο κεφάλαιο. Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε, εμείς παλεύουμε για ενιαίο δημόσιο φορέα ενέργειας που να υπηρετεί λαϊκές ανάγκες και όχι τις ανάγκες των καπιταλιστών".

Διαβάστε ακόμα:

Μεγάλη πορεία κατά των μέτρων στον Πύργο

Λαμία: ''Έτσι μας κατάντησαν οι αλήτες'' - Οργή εμπόρων στην απεργία!   Διαδώστε αυτό το άρθρο