Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Το ανάπηρο αρκουδάκι του Αρκτούρου “στέλνει” γράμμα στον Άγιο Βασίλη [vid]

Το ανάπηρο αρκουδάκι του Αρκτούρου “στέλνει” γράμμα στον Άγιο Βασίλη [vid]

Γράμμα στον Αγιο Βασίλη, «στέλνει» ο Ούσκο, το ανάπηρο αρκουδάκι που έχει περιθάλψει ο «Αρκτούρος» και είναι το μόνο στον κόσμο που… περπατάει με καροτσάκι.

«Άγιε Βασίλη, φέτος ήμουν πολύ δυνατό αρκουδάκι. Το 2016 ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για μένα. Οι γιατροί που με εξέτασαν βρήκαν ότι το πρόβλημα στη σπονδυλική μου στήλη δεν διορθώνεται και ότι δεν θα μπορούσα ποτέ ξανά να περπατήσω κανονικά. Ευτυχώς ήμουν σε καλά χέρια στον “Αρκτούρο” και οι φροντιστές του μου έφεραν ένα ειδικό καροτσάκι που σχεδιάστηκε ειδικά για μένα. Είμαι, μου είπαν, το πρώτο αρκουδάκι στον κόσμο που περπατάει με καροτσάκι! Χάρη σ’ αυτό μπορώ να περπατάω, να ψάχνω τροφή και να παίζω στην πισίνα που μου έφτιαξαν γιατί τρελαίνομαι για τα παιχνίδια στο νερό! Άγιε Βασίλη, για τη νέα χρονιά δεν θέλω κάποιο δώρο για μένα. Θέλω να βοηθήσεις τον “Αρκτούρο” να συνεχίσει να με φροντίζει. Κι εγώ υπόσχομαι να είμαι καλό και δυνατό αρκουδάκι».

Όπως εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος του Αρκτούρου Πάνος Στεφάνου, το αρκουδάκι περπατάει χάρη σε ένα ειδικό καρότσι, το οποίο και πρέπει να αλλάζει καθώς μεγαλώνει.

«Εχουμε ήδη προμηθευτεί το τρίτο καροτσάκι στο οποίο δεν έχει ανέβει ακόμα, αλλά πολύ σύντομα θα το χρησιμοποιήσουμε με στόχο να καλύψει τις ανάγκες του στο εξής» ανέφερε, προσθέτοντας ότι πλέον ο Ούσκο δεν σέρνεται και οι πληγές που είχε δημιουργήσει πριν προμηθευτούν το καρότσι, έχουν επουλωθεί.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε